Il Divo

Il Divo

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 30.5.2016
Vstupné:

1390 - 2590 Kč

30květen pondělí 20:00

Žánr: koncertypopoperalatino

Umělci: Il Divo


IL DIVO přijedou v příštím roce opět ovládnout O2 arenu

Naši největší koncertní halu - O2 arenu bezmála vyprodali hned při své české koncertní premiéře v roce 2012 a o dva roky později ji zaplnili znovu. Il Divo – celosvětově nejúspešnější pop-operní kvartet přijede 30. května do Prahy znovu, vyzbrojen svými největšími hity i zbrusu novým albem, aby se pokusil v O2 areně o „hattrick“.

Amor & Pasion, které vyjde 27. listopadu, je v pořadí již sedmým a dosud nejambicióznější albem Il Divo. Ve spolupráci s kolumbijským producentem a mnohonásobným držitelem Latin Grammy Award – Julio Reyes Copellem kvartet tentokrát nahrál dvanáct, povětšinou notoricky známých, světových hitů či klasických melodií v temperamentním a svůdném latinsko-americkém rytmu.

Posluchači tak na albu naleznou např. píseň A Las Mujeres Que Yo Ame od Julia Iglesiase nebo Si Voy A Perderte z repertoáru Glorie Estefan. Z klasické hudby si do svého repertoáru Il Divo vypůjčili Beethovenovu Ódu na radost a do nového hávu oděli i zřejmě nejslavnější tango všech dob – píseň Por Una Cabeza, která byla složena v roce 1935 a zazněla jak ve filmu Schindlerův seznam, tak ve snímku Vůně ženy s Al Pacinem v hlavní roli.

„Pokud si myslíte, že je naše nové album Amor & Pasion plné skladeb, které doslova nutí k tanci, pak počkejte, až uvidíte naše turné! Bude to bouřlivý mix tanga, rumby, bolera, mamba a samozřejmě nových verzí našich standardů. Přijďte s námi strávit večer a nechte svá srdce zaplnit láskou a vášní“, vyzývá za Il Divo jejich příznivce David Miller. A jeho kolega Sebastien Izambard dodává: „Když jsme ve studiu album nahrávali, pořád jsem měl chuť tančit. Každou z těch skladeb, co na desce jsou, doslova zbožňuju. A proto se těším, až s touhle neskutečnou hudbou vyrazíme na turné. Možná si konečně i zatančíme.“

Pop operní kvartet s prvky tanga, rumby, bolera i mamba. Skupinu Il Divo tvoří Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin a David Miller, v roce 2003 ji založil anglický producent a hledač talentů Simon Cowell. Jen o rok později se na...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Il Divo

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)