A Storm of Light (post-metal, USA) + MGR + H A R K

A Storm of Light (post-metal, USA) + MGR + H A R K

Adresa:

Praha 6, Strahovské koleje, blok 7

Termín: 14.4.2014
Vstupné:

250 Kč

14duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockmetal


Tak a je jasné, že duben nám nepřinese nic pěkného. A STORM OF LIGHT, sebranci z HAARK a MGR nás poníží takovým způsobem, že kdyby někdo pak už nedošel domu, nikoho by to nepřekvapilo, a cestování kanálem bude možná nejbezpečnější volba. Melancholie, schíza a zatraceně tmavý večer na Strahově.

A STORM OF LIGHT (Brooklyn, New York - USA) – Southern Lord http://astormoflight.com/ https://www.youtube.com/watch?v=mXFOjITotro

Nemá ani cenu diskutovat, kolikrát tu přesně A STORM OF LIGHT v Praze hráli. Nemá ani cenu diskutovat, jestli opět téměř po roce a půl v Praze po jejich vystoupení s Converge zopakují tak zničující set, který uvedl do rozpaků 94,5% návštěvníků Futura. Epičnost. Úzkost. Temná hudba složená z metalových riffů ze staré školy proložená ,,oddechovými“ pasážemi.

Prostě kurevsky netradiční doom, který vás upozorní na chyby, co člověk jako součást systému dělá. Když tohle zkombinujeme s videoprojekcí, která je v každém případě dechberoucí a většinou se na ní dívá s otevřenou pusou, vznikne nám šíleně silná kombinace audio-vizuálního terorismu. Není divu proč, když se o všechno stará ostřílenec Josh Graham, který po dlouhý léta dělal vizualizace u Neurosis.

Tour na prezentaci nové desky Nations to Flames, která sklízí opět velké úspěchy hudební kritiky. Žádné střídání temp a hledání si „toho svého“ u posluchače. A Storm of Light si jedou to svoje od začátku až do posledních vteřin a takřka už prvním songem Vám dojde, že vy se musíte přizpůsobit jim. Je to složitější proces, ale kdo ho projde celý, bude se muset vracet znovu ...a znovu ...a znovu. Chcete si vzít šátek přes xicht, zapálit barák a dělat opravdu něco revolučního. A proberete se s rozporuplným pocitem, že je něco špatně a to špatně jste vy!

MGR ( MUSTARD GASS AND ROSES ) – MIKE GALLAGHER (EX-ISIS) - Los Angeles, California (USA) – Neurot Records  http://www.mgrsounds.com https://www.youtube.com/watch?v=v0tkoZAzMwM

Každý měl rád ISIS. No, opravdu. Každý má rád ISIS. Sice jsou už 4 roky neaktivní (čas letí rychle), ale každopádně v počtu přehraných songů a oblíbenosti u lidí neaktivní rozhodně nejsou. Každý ze členů ISIS se věnuje svým projektů a výjimkou není ani post-rockovým kytarový mág Mike Gallagher, který hrál jedenáct let u ISIS. Se třemi deskami na svém kontě, který se vryly do paměti nejen post-rockovým kukuřičňákům, ale taky lesním metlám, výplodkům z lůna a podobně se stali MGR jedním předních post-rockových kapel.

H A R K (Wales / UK) – Season of the Mist https://www.harkband.com/ https://www.youtube.com/watch?v=okMLrvlUIG8

Heavy power-rock trio z Walesu přiváží ještě teplé debutové album Crystalline. Rocková špinavost, sludge/stoner sound k tomu a dohromady neskutečný vichr. Nahrávali v Monnow Valley, kde nahrávají Black Sabbath a o mix se jim stará Kurt Ballou z Converge. To bude zase diktát. MÍSTO: Strahov 007 DATUM: 14. 4. 2014 START: 19:30 VSTUP: 250 ,-

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

29duben pondělí 19:45

29duben pondělí 20:00

PVRIS v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

29duben pondělí 21:00

Ubytování v okolí akce A Storm of Light...

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)