Hollen – italský temperament za mixem!

Hollen – italský temperament za mixem!

Adresa:

Praha 1, Jakubská 2

Termín: 7.3.2014
Vstupné:

80,- / 100,-

7březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyclubbingelektrotechnoparty


Eventy Creative a Techno Animals spojili první březnový pátek své síly a připravili si pro party people opravdu nabitý večírek. Na dvou stage se představí italský producent Hollen, Subgate, Adam Cloud, Ravic, Rob Smile, Flesh, Nkyp, Revis a spousta dalších! Rezidenti party Creative a český projekt Code, pod jehož křídly se produkuje nejen noc Techno Animals, ale i spousta dalších zajímavých eventů se zahraniční účastí, spojí v jeden večer své aktivity.

V pátek 7. 3. 2014 se tak v pražském klubu Chapeau Rouge odehraje fúze těchto dvou eventů Techno Animals powered by Creative. Headlinerem večera je přední italský producent Hollen, jehož jméno se objevilo na 32. místě prestižní ankety serveru Resident Advisor v kategorii Top 100 umělců roku 2013. Jeho působivé a originální tracky pohybující se na pomezí techhousu a techna vydávají známé světové labely jako je například Kling Klong, Toolroom, Bla Bla nebo Agile a jsou pravidelně supportovány velikány, mezi které patří Richie Hawtin, Loco Dice, Dubfire či Carlo Lio. Společně s tímto exkluzivním hostem se na hlavní stage představí domácí Subgate, Adam Cloud, Ravic ve speciálním narozeninovém setu se saxofonistou Deesaxx, dále Flesh a Nkyp.

Druhá barová stage bude patřit deepovějším rytmům a budou jí vévodit Rob Smile, Taada, Pete Walk, Revis a Peter Costa. To je první březnový pátek. Must see, must be there!

Událost na FB:https://www.facebook.com/events/587647311284084/ Datum: 7. března 2014; Klub: Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1; Vstupné: 80,- / 100,-; Start: 21:00. Další informace naleznete na: http://www.chapeaurouge.cz http://www.wecodeprague.com https://www.facebook.com/HollenPageOfficial

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hollen – italský...

Tyn Yard ResidencePraha (58 metrů)

The Emblem HotelPraha (465 metrů)

ValentinskaPraha (589 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (232 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (312 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (804 m)