Dreft Fashion Week 2012

Adresa:

Praha

Termín: 17.9.2012 23.9.2012
Vstupné:

89Kč

17zář - 23zář celý den

Žánr: ostatní akcefashionsoutěž


Ve dnech 17. – 23. září se v Praze uskuteční DREFT FASHION WEEK 2012 (DFW), který navazuje na velmi úspěšný projekt z loňského října. DREFT FASHION WEEK 2012 je nezávislý samostatný projekt, který splňuje náročné parametry fashion weeku světové úrovně. Praha se tak stane ve dnech 17. – 23. 9. 2012 dějištěm veřejné prezentace luxusní módy a stejně jako v minulém roce ji navštíví zajímavé osobnosti ze světa módy a showbyznysu. V minulém roce byla hlavním hostem supermodelka českého původu Petra Němcová. Dalšími významnými hosty byli Jeremy Scott (představil zde nejnovější kolekce Adidasu) a Roberto Coin, který v rámci Dreft fashion weeku 2011 oslavil první narozeniny pražského butiku. Přehlídky značek Alexandr McQeen, Lanvin, Max Mary a dalších měly v loňském roce velký úspěch a mnohé z nich patřily k módním událostem roku.

VIP HOSTÉ: VALERIA MAZZA a ALEXANDRE HERCHCOVITCH

V rámci letošního ročníku, kdy je jedním z našich hlavních partnerů CzechTourism, jsme se zaměřili na destinaci Jižní Ameriky a právě z tohoto důvodu jsme do Prahy pozvali zástupce těch nejzvučnějších jmen. Je nám velkou ctí, že Prahu v rámci DFW navštíví argentinská supermodelka Valeria Mazza a brazilský návrhář Alexandre Herchcovitch. Valeria Mazza patří do fenomenální éry supermodelek 90.let jako byly Cindy Crawford, Naomi Cambell, Linda Evangelista, Tyra Banks a další. Právě s Tyrou Banks byla na titulní straně prestižního vydání Sport Illustrated. Alexandre Herchcovitch patří mezi nejtalentovanější mladé návrháře současnosti a New York mu momentálně leží u nohou. Praha má tu čest, že se týden po newyorském fashion weeku stane první evropskou metropolí, kde v rámci DFW představí svoji kolekci jaro/léto 2013. Alexandre Herchcovitch bude mít v rámci své návštěvy Prahy přednášku na VŠUP, které bude přístupna i veřejnosti.

Módní přehlídky se odehrají v exkluzivních prostorách v centru Prahy, kde budou probíhat prezentace českých a zahraničních módních návrhářů a další doprovodné akce. V rámci spolupráce s VŠUP jsem pro návštěvníky připrvili prodejní POP-UP STORE (bude v ateliéru Socha v prostorách VŠUP), který v průběhu konání fashion weeku nabídne zajímavé produkty začínajících i etablovaných návrhářských osobností.

DREFT FASHION WEEK 2012 je zaměřen především na prezentaci luxusních světových značek a dále si klade za cíl podporovat mladé talenty a začínající módní návrháře. Generální partner vyhlásil v rámci DFW soutěž DREFT BLACK CARD, která je určena právě mladým talentům. Podmínkou soutěže je věk do 30 let a vítěz soutěže získá vedle příležitosti odprezentovat svou tvorbu i finanční dar od generálního partnera DREFTU ve výši 60 000 Kč. Více informací, podmínky a přihláška k soutěži je na stránkách www.dreftfashionweek.cz. V loňském roce roce se přehlídek v rámci fashion weeku zúčastnil velmi talentovaný český návrhář Ondřej Adámek, který studuje na prestižní univerzistě St. Martins college UK.

Dref fashion week velmi významně podporuje i charitativní projekty. V letošním roce spolu s časopisem Marie Clarie organizuje projekt ČERVENÉ ŠATY - RED DRESS, kdy osm nejvýznamnějších českých návrhářů navrhlo červené šaty, které se budou dražit a výtěžek z aukce bude věnován IKEMU

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

29duben pondělí 16:30

Kafka v ulicích

, Před sochou Hlava Franze Kafky od Davida Černého Ostatní

29duben pondělí 18:00

Ubytování v okolí akce Dreft Fashion Week 2012

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 124 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 212 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 535 m)