Přejít na stránky Ticketpro.cz

Marillion (UK)

Adresa:

Plzeň

Termín: 9.8.2016

9srpen úterý 20:00

Žánr: koncertyrock


MARILLION - králové britského progresivního artrocku zahrají v srpnu v Plzni! 

"Jediné, co musíte udělat, je otevřít svou mysl a poslouchat hudbu ." Mark Kelly, klávesista Marillion.

První vrcholné období MARILLION spadá již do začátku osmdesátých let, kdy s původním zpěvákem Fishem natočili čtyři úspěšná alba obsahující i velké singlové hity Fugazi či Kayleigh. V roce 1988 ale Fish z Marillion odchází a média i fanoušci spekulují o rychlém konci skupiny.

Tyto pochyby však brzy rozptýlí příchod nového charismatického vokalisty Steva Hoghartha. S novým zpěvákem v sestavě se MARILLION nijak neohlíží na současné modní trendy či přízeň rádií a vydávají stále invenční, originální desky a úspěšné desky. Tak např. skladba „You‘r Gone“ z alba „Marbles“ z roku 2004 se nečekaně dostala až na místo 7 v Top 20 oficiální britské hitparády.

Díky silné podpoře svých věrných fanoušků kapela nemusí brát v potaz komerční vlivy či rozhlasové omezení tříminutových písní. MARILLION dosud vydali 17 studiových alb plných oduševnělé, emotivní a hluboce dojemné hudby.

Kapela přijede do Plzně v sestavě Steve Hogharth – zpěv, Steve Rothery - kytara, Mark Kelly - klávesy, Pete Trewavas – basa a Ian Mosley - bicí

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Marillion (UK)

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.7 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)