Přejít na stránky Ticketpro.cz

Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013

Adresa:

Pardubice, Sukova třída 1735

Termín: 30.11.-0001

1leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopdisco


Michal David a Lucka Vondráčková se svými největšími hity poprvé na jednom pódiu! Michal David plní již léta sportovní haly či zimní stadiony, u Lucie Vondráčkové jde o vůbec první turné v její dlouhé pěvecké kariéře.

Michal David a Lucka Vondráčková se svými největšími hity poprvé na jednom pódiu!

Intenzivnější spolupráce Michala Davida a Lucky Vondráčkové začala v roce 2011 duetem Byla to láska z Michalova alba Čas vítězství, které kompletně otextovala Lucčina máma, Hana Sorosová. Duet zazněl i na turné Michala Davida, ovšem pouze ve formě videoklipu. Na youtube tuto písničku vidělo přes tři miliony diváků!

Právě duet Byla to láska, byl impulsem k intenzivní spolupráci. Turné HIT TOUR 2013, čítá deset koncertů na zimních stadionech a vrcholí koncertem v největší a nejmodernější hale v české republice, v o2 Aréně!

Zpěvačka, herečka a dabérka Lucie Vondráčková je aktuální vítězkou ankety Tý-Tý v kategorii zpěvačka a pětinásobnou stříbrnou slavicí. Svou kariéru začínala z kraje 90. let jako moderátorka dětského pořadu Marmeláda, rozhodně nezahálí a stíhá spoustu aktivit. K chystanému albu, které má vyjít na začátku března v den Lucčiných narozenin, natočila taneční videoklip k pilotnímu singlu Co s tou touhou. Lucka se v roce 2011 provdala za hokejistu Tomáše Plekance, mají syna Matyáše. Autorem hudby u většiny skladeb je její otec Jiří Vondráček, texty píše již zmiňovaná Hana Sorosová. K jejím hitům patří písně Marmeláda, Kdy jindy než teď, Džíny, Manon, Mayday, Vítr, Boty proti lásce, Tenkej led, Kdo tě má rád, Kočičí nebo aktuální Zombie. Účinkovala mimo jiné ve filmech Labyrint, Rodinka, Bathory, Kvaska či Snowboarďáci, či v současném trháku Babovřesky.

Zpěvák, skladatel a producent Michal David začínal v osmdesátých letech, proslavila jej celá řada hitů, počínaje Nenapovídej, Nonstop, Každý mi tě lásko závidím, Céčka, Děti ráje, či nesmrtelný hit Poupata. Koncem osmdesátých let komponuje filmovou hudbu, nejznámější Discopříběh se dokonce letos dočká třetího pokračování. Konec minulého a začátek nového století tvoří a spoluprodukuje muzikály, ve kterých patří mezi nejúspěšnější domácí autory. Namátkou stačí vyjmenovat díla Kleopatra, Angelika, Tři mušketýři nebo Kat Mydlář. V roce 2011 absolvoval velmi úspěšné turné s příznačným názvem Megatour, na které navazuje společné turné HIT TOUR 2013.

Na tomto turné nejde o jednoho interpreta a jeho hosta, ale o turné dvou rovnocenných interpretů, kteří vypálí do lidí ty největší pecky své kariéry. Již úvodní Vítr nenechá nikoho na pochybách, že půjde o skvělou pěveckou a taneční show. O doprovod se postará Michal David Band, tvořený ze skvělých koncertních muzikantů (Petr Berki, Josef Cikánek, Ivan Korený, Jakub Ryba, Martin Hájek), doplněný o sboristky a hráče na perkuse.

Vizualizaci celého koncertu připravil na LED obrazovky Jan C. Löbl, který bourá staré pojetí využití tohoto produktu. Nepůjde o pouhé snímání pódia nebo počítačové animace, volně dostupné na internetu, ale vytvořil přímo pro každou písničky nové záběry a animace s občasným prostřihem klipů, takže divák bude vtažen do dění na pódiu i přes 3 LED stěny. Rovněž navrhoval i pódiovou scénu, kostýmy pro Lucku a tanečníky. O pódiovou choreografii se postarala Leona QAŠA Kvasnicová.

Koncert je rozdělen do čtyř bloků, každý interpret má svůj vlastní, šestipísňový blok, propojený duety nebo Michalovým doprovodem v Lucčiných písních.

Odkazy:

http://www.michaldavid.cz

http://www.lucievondrackova.cz/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Michal David a Lucie...

Ubytování U PalukůChrudim (9.9 km)

Residence ArxChrudim (10.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.4 km)