Josef Kubíček - Tři oříšky

Adresa:

Boskovice, Plačkova 4

Termín: 14.9.2014 11.10.2014

14zář - 11říj celý den

Žánr: výstavyfotografiefotky


Fotograf Josef Kubíček vystaví v polovině září výběr ze své tvorby na výstavě nazvané Tři oříšky. Výstava představí výběr z autorova díla, převážně portrétních snímků. Některé záběry jsou pečlivě inscenované a dopředu naplánované, jiné vznikali spontánně z konkrétní situace a nálady. Fotografie spolu komunikují a odkrývají příběhy skrytých okamžiků.

Josef Kubíček (*1981) žije a pracuje v Brně. Je absolventem průmyslového designu na VUT, jehož studium mělo pro Kubíčka zásadní význam. Umožnilo mu cestovat po světě a oběvovat sebe ve fotografování. Pobýval v USA, Novém Zealandu, Moskvě a Valencii. Po dokončení studia na vysoké škole se začal věnovat reklamní-inscenované fotografii a
portrétu.

Nadále cestoval, v Aucklendu absolvoval pul roční stáž u uznávaného módního fotografa Davida Shieldse. Po návratu pracuje na volné noze, začal se zajímat o výstavy výtvarného umění, hlavně výstavy fotografií a zkouší organizovat vlastní výstavy. Prezentuje se jako milovník krásy, niternosti a ironie.

Vernisáž výstavy proběhne v neděli 14. září 2014 v 17 hodin v kavárně Kafe za rohem, v Boskovicích. O hudební zážitek se v průběhu zahájení výstavy zasadí DJ Sestra a Mámtěrád.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

15bře - 1zářcelý den

Space Mission

, Výstaviště 405/1 Výstava

27zář - 30čercelý den

Lesem

, Špilberk 1 Výstava

17lis - 31srpcelý den

Ubytování v okolí akce Josef Kubíček - Tři...

Wellnesscentrum OhradaLetovice (5.8 km)

Villa KořenecHorní Štěpánov (8.7 km)

Zámek LetoviceLetovice (8.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?