Kafé v kině, Veselí nad Moravou

Kafé v kině

Veselí nad Moravou, náměstí Míru 667

Není tu akce, kterou Kafé v kině pořádá? Přidej ji
  • Byli tadyt.h.
  • Ohodnoť místo
  • www.kafe-v-kine.cz

KAFÉ v kině se nachází v prostorách předsálí kina Morava, kde díky rekonstrukci vznikla jedinečná příležitost pro vytvoření stylové kavárny. Naši inspiraci jsme čerpali v kavárenských mekkách jako je Brno, Praha, Amsterdam, ale i v dalších městech.

Cílem je vytvoření plnohodnotného podniku s osobitou atmosférou, který v našem měste nabídne něco, co zde doposud chybělo. Koncept kavárny respektuje současné kavárenské trendy, které se snaží využít v netradičním prostoru kina, kde se současně uskutečňují koncerty a další kulturní akce. Hlavní ideou je spojení kvalitního kavárenského zázemí a služeb, se stejně kvalitní kulturní produkcí ať už z oblasti hudby, literatury či výtvarného umění.

Snahou je docílit toho, aby prostor přes den fungoval jako příjemná kavárna a večer nabyl atmosféru příjemného klubu. Celý prostor kavárny je nekuřácký a otevřený všem typům zákazníků. Příjemné prostředí navozuje mimo jiné přítomnost menší knihovny, kde je možné si přímo na místě zapůjčit něco na čtení.

K dotvoření atmosféry je v Kafé k dispozici také gramofon s deskami a piano, které je využíváno jednak pozvanými umělci, ale je také volně k dispozici.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Kafé v kině: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!