KD Moskva

Žatec, Podměstí 2126

Není tu akce, kterou KD Moskva pořádá? Přidej ji

Firma Moskva s.r.o. vznikla v roce 1997 za účelem provozování kulturního domu. V našich prostorách nabízíme veřejnosti možnost sportovního, kulturního a společenského vyžití včetně možnosti uspořádání večírků (možnost i s bowlingem), abiturientských či jiných setkání, uspořádání schůzí, plesů, svateb či jiných oslav.

V restauraci Moskva můžeme svým hostům nabídnout příjemné posezení a výbornou kuchyni.  Restaurace i s kuchyní je otevřena denně do 24.00 hodin. – Nabízíme Vám možnost objednání firemních, rodinných oslav včetně možnosti rautových stolů. Těm, kdo si raději vychutnají dobré jídlu v klidu domova určitě přijde vhod, že jim objednávku doručíme až na jejich adresu.

Kulturní a taneční sál je se svou kapacitou 377 návštěvníků největší v Žatci. Pokud tedy hledáte místo pro pořádání plesu, firemní akce, svatby nebo rodinné oslavy, je Moskva určitě tím pravým místem.

Bowlingové centrum má čtyři dráhy, které  je možno objednávat jednotlivě nebo lze domluvit i pronájem celého bowlingového centra. Vhodné pro pořádání firemních či rodinných oslav.

Firmám dále nabízíme pronájmy reklamních ploch v rámci objektu KD. Aby reklama splnila svůj účel, musí být vidět a právě toto můžeme na Moskvě zaručit. Dle průzkumu totiž víme, že KD Moskva navštíví ročně 60% obyvatel Žatce.

V celém objektu KD Moskva je k dispozici Free Wifi připojení. To nabízí našim hostům rychlé a pohodlné odesílání či sdílení právě pořízených fotografií a videí.

Casino Campanula nabízí nejen mnoho variant výherních automatů, ale také zásobený bar s velkým výběre alkoholických i nealkoholických nápojů.  Otevřeno je NONSTOP.

Největší discotéka v Žatci – Disco Club Dino má otevřeno každou sobotu od 22:00 do 05:00 hod. 


Přidat novou kulturní akci k tomuto objektu

Chcete připojit k akci fotografii?
Prosíme, nepište celý titulek velkými písmeny (převést na malá)Anglický název?
Vyplňte, pokud akce končí jiný den než začíná (vicedenní akce, festivaly...)
Anglický popis akce?
E-mail musí vyplňit pouze neregistrovaný fanoušek... Zaregistrovat (Proč se registrovat?)
Přidáním akce souhlasíte s podmínkami serveru Informuji.cz

Snažíte se vložit akci, kterou již máme v databázi?


KD Moskva a okolí - aktuální program

Toto kulturní centrum si nedoplňuje program nebo není naším partnerem. Víš o akci, která se zde koná? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí

Štítky

KD Moskva: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!