Legendární klub Roxy existuje již 25 let. Narozeniny oslaví ve velkém stylu

Legendární klub Roxy existuje již 25 let. Narozeniny oslaví ve velkém stylu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadlo, výstavy, ale také koncerty nebudou chybět na oslavách legendárního pražského klubu Roxy, který již čtvrt století představuje Praze ty nejlepší české i zahraniční umělce.

Dvacet pět let letos uběhne od otevření legendárního pražského klubu Roxy, který pravidelně nabízí pražským divákům to nejlepší ze současné hudby. Spojení krásného secesního prostoru s neotřelými hudebními projekty světového formátu dělají z Roxy jeden z nejlepších klubů v Česku, který si pořádnou narozeninovou oslavu více než zaslouží.

Půlkulaté narozeniny klub oslaví ve velkém stylu – v rámci oslav ROXY BE25 nabídne ty nejlepší umělce, kteří za 25 let jeho existence v Roxy vystoupili, ale i nové a nadějné projekty, které budou mít v česku teprve premiéru. Party se tak neobejde například bez britské kapely Goldfrapp, hardrockových Eskimo Callboy, v současnosti nejvytíženějšího producenta Stephana Bodzina, britského DJ Jamese Zabiely, francouzského drum and bassového uskupení Dirtyphonics či německého DJ Stimminga.

Pozadu v oslavách nezůstane ani experimentální prostor NoD, který narozeniny klubu oslaví multižánrovými divadelními projekty převážně českých tvůrců. Nebude chybět ani promítací večer, který představí krátkometrážní filmy s hororovou tematikou. K oslavám se připojí i Galerie NoD s výstavou Vladimíra Kokolii či výtvarným projektem Dušana Záhoranského.

Oslavy 25 let proběhnou v klubu Roxy a v NoD od 20. do 28. října.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!