Německý punkrock a neuvěřitelná energie. Do Prahy se chystají Beatsteaks!

Německý punkrock a neuvěřitelná energie. Do Prahy se chystají Beatsteaks!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Že německou hudební scénu netvoří jen Rammstein nebo Guano Apes, dokazuje berlínská partička Beatsteaks, která již od roku 1995 získává přízeň fanoušků po celém světě. Může za to především jejich mladistvá punková energie a nakažlivý rock, co z nich dělá interpreta, na jehož koncertu se rozhodně nudit nebudete. Zvlášť když na něj přijíždí představit zcela nové album.  

Beatsteaks oznámili vydání nové desky, která ponese název Yours, na první zářijový den. A české fanoušky rovnou potěšili i termínem koncertu, během něhož jim zbrusu nové skladby představí živě! Show se uskuteční v pražském klubu Roxy 5. listopadu. Pražané se tak mohou opět těšit na nekompromisní a nezaměnitelný zvuk, kterým je jedna z nejznámějších německých kapel tak pověstná. 

Skupina má na svém kontě již sedm studiových alb, v září představí svou osmou nahrávku. Během své hudební kariéry si získala takovou oblibu, že jsou její koncerty obvykle zcela vyprodané a že je vítaným interpretem na letních hudebních festivalech. V roce 2013 se neočekávaně objevila i na slavném Rock am Ring, kde se stalo její vystoupení jedním z vrcholů celé akce. Show skupiny je totiž neskutečně energická a plná nečekaných překvapení. O ně nebude nouze určitě ani na jejím pražském vystoupení. 

Vstupenky na koncert jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 450 Kč. Na místě si pak zájemci připlatí ještě o stokorunu více.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Beatsteaks

Místo konání: Roxy Prague

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!