Gorillaz oznámili na podzim velké evropské turné, v listopadu se představí v pražské O2 areně

Gorillaz oznámili na podzim velké evropské turné, v listopadu se představí v pražské O2 areně

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dlouhých sedm let si fanoušci virtuální kapely Gorillaz museli počkat na novou desku. Album Humanz vyšlo 28. dubna a okamžitě si získalo nejen chválu ze strany fanoušků, ale na zmiňovaný titul neexistuje snad ani jedna špatná recenze. Je tak logické, že dalším krokem k propagaci zmiňované novinky je turné.

Po utajené londýnské show, která se uskutečnila v březnu tohoto roku, a kterou někteří přítomní novináři popsali jako jeden z nejlepších koncertů, které viděli za mnoho posledních let, se tohle světově nejúspěšnější virtuální představení vydá na podzim na velkou koncertní pouť Evropou s velkým finále ve Velké Británii. V České republice se objeví 14. listopadu v pražské O2 areně a připojí se tak k Maďarsku, Německu, Švýcarsku, Francii, Norsku nebo Belgii, kam Gorillaz v rámci šňůry taktéž dorazí.

Na The Humanz Tour vystoupí Murdoc Niccals (basová kytara), Noodle (kytara), Russel Hobbs (bicí) a 2D (zpěv) za doprovodu Gorillaz live band, který tvoří Damon Albarn, Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche, Seye Adelekan - společně s vybranými účinkujícími z hvězdné sestavy velké rodiny Gorillaz. Vstupenky na tento koncert bude možné pořídit v cenových relacích 1 690 - 1 990 Kč.

V návaznosti na beznadějně vyprodané turné po Spojených Státech lze očekávat, že zájem o lístky na jedinečnou audiovizuální show v podání Gorillaz bude obrovský. Nepropásněte proto začátek předprodeje, který bude odstartován v pátek 5. května, a to tradičně v 10 hodin dopoledne. Určitě totiž dojde nejen na písně z nové desky, ale i na osvedčené hity Stylo, Dare, Feel Good Inc. nebo 19-2000.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Gorillaz

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!