Imagine Dragons v novém singlu hodně burácí. Thunder je ale hit na první dobrou80%

Imagine Dragons v novém singlu hodně burácí. Thunder je ale hit na první dobrou

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


I když dva roky staré album Imagine Dragons s názvem Smoke + Mirrors zdaleka nezopakovalo úspěch debutové desky Night Visions, doprovázelo ho rozsáhlé světové turné, během kterého kapela zavítala i do České republiky. V létě se k nám čtveřice opět vrátí, a jak se zdá, můžeme se těšit i na nový materiál. Kapela totiž právě představila nový singl, s nímž jednoznačně zazáří.

Zatímco před dvěma lety Imagine Dragons nejprve vydali album a pak se rozjeli na turné, tentokrát sází na obrácený model. Kapela od května do konce července absolvuje celkem čtrnáct koncertů, které se uskuteční převážně v rámci prestižních festivalů po celém světě. Potěší například fanoušky v Německu, Rusku, Francii nebo Kanadě. Zkrátka nepřijdeme ani v České republice, kde kapela z Las Vegas zazáří v rámci festivalu Colours of Ostrava.

A jak poslední měsíce naznačují, těšit se můžeme kromě hitů i na nový materiál. O tom, že Imagine Dragons pracují na nové desce, se ví už od podzimu minulého roku, kdy se na sociálních sítích objevily první fotky ze studia. Následoval skvělý singl Believer, s nímž kapela obsadila přední příčky hitparád v mnoha zemích.

Tím ale krasojízda nekončí, neb čtyřčlenná kapela právě představuje novinku Thunder, ve které opět velmi mile překvapuje. Imagine Dragons se nikdy nebáli experimentovat a i v případě nového singlu jsou zase trošku jiní. Sází na prvoplánovou melodii, jemně taneční podklad a především jednoduchý refrén, který po prvním poslechu už nedostanete z hlavy. Přesně takhle vypadá hit na první dobrou, který bude na koncertech patřit k vrcholům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!