Prahu čeká v dubnu první koncert německých M.I.N.E, sekundovat jim bude Oceán

Prahu čeká v dubnu první koncert německých M.I.N.E, sekundovat jim bude Oceán

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Praha se v průběhu dubna na jeden večer opět zahalí do černé barvy. V Rock Café se uskuteční dvojkoncert, na kterém se vedle českobudějovické kapely Oceán představí i nový německý projekt M.I.N.E, za kterým stojí frontman legendárních Camouflage. Zmiňované vystoupení obou kapel se uskuteční již 15. dubna.

Po patnácti letech koncertování s kapelou Camouflage po celém světě se Jochen Schmalbach (producent alb kapel Alphaville, A-ha nebo Klagkarussell), Marcus Meyn (frontman a zpěvák kapely Camouflage) a Volker Hinkel (bývalý člen kapely Fools Garden) rozhodli, že nastal čas, aby vytvořili vlastní projekt. Nechtěli při tvorbě své hudby stavět jakékoliv hranice, projekt by tak měl podporovat vše, co každý z nich do nynější doby vytvořil. Takže na koncertě nabídnou směs minulosti, přítomnosti a budoucnosti, elektronická hudba se opětovně střetne s Oasis, minimalizmus zmixovaný epickými písněmi, Kraftwerk v kombinaci se Sex Pistols a mnoho dalšího. Výsledkem tak bude mix dark elektroniky spolu s kytarou, elektro wave, goth, pop a punk.

M.I.N.E tento rok připravují své debutové album a při této příležitosti plánují koncerty po celé Evropě. Česko a Slovensko mají chlapci očividně velmi rádi, a proto nemohli vynechat koncerty i v těchto dvou zemích. Samozřejmě, že koncert této kapely nepřinese jen zbrusu novou tvorbu, fanoušci se mnou těšit i na známé hity od Camouflage, ale ve verzích, které ještě určitě neznají.

Kapela nevystoupí na jediné české show v rámci turné sama, půjde o dvojkoncert, na němž své loňské album představí i českobudějovická kapela Oceán. Ta v současné době vydává své úspěšné album Ve Smíru na vinylu a koncerty s kapelou M.I.N.E odstartuje i velké VE SMÍRU Tour 2017, které bude s pauzami pokračovat až do konce letošního roku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: M.I.N.E

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!