Oceán představuje Půlměsíc a již dnes večer míří do Rock Café Prague

Oceán představuje Půlměsíc a již dnes večer míří do Rock Café Prague

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Oceán uvádí do rádií již třetí singl z letošní úspěšné desky Ve Smíru. Dle očekávání byla vybrána skladba Půlměsíc, která si z aktuálního alba získala u fanoušků asi největší oblibu. Českobudějovická legenda k songu představuje i vizuál, který byl natočen opět zcela jiným způsobem, než dosavadní klipy vážící se k letošní studiovce.

"Vizuál k písni 'Půlměsíc' je jednozáběrovka, obraz v rámu, krajinomalba, komiksové políčko, který vypráví a hraje. Chtěli jsme přenést koncertní atmosféru se všemi nedostatky a chybami. Na natáčení jsme měli jen půl hodiny, protože jsme chtěli chytnout západ Půlměsíce. Je to historicky nejméně času, který jsme na klip kdy měli. Stihli jsme natočit dokonce dvě verze. Tu druhou zveřejníme jako silvestrovské překvapení," uvádí k novému videu klávesista Petr Kučera.

Kapela Oceán, kterou tvoří Jitka Charvátová, Petr Kučera, Petr Hons a Jan Vozáry, aktuální album Ve Smíru propaguje na velkém turné, během kterého brázdí křížem krážem Českou republiku i Slovensku. Díky velkému zájmu fanoušků bude turné prodlouženo až do konce jara 2017 a na něj bude volně navazovat festivalová sezóna.

V letošním roce čeká čtveřici už jen pár koncertních zastávek. Krátce po Vánocích zahraje v Prešově, dva dny před Štědrým dnem se uskuteční tradiční vánoční koncert v Českých Budějovicích a již dnes (11.12.) Oceán odehraje letošní poslední koncert v Praze. Ten se uskuteční v Rock Café Prague a v roli předskokana se představí kapela Decline.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: Oceán

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!