Norah Jones přijede poprvé do České republiky. Bude ozdobou festivalu Colours Of Ostrava

Norah Jones přijede poprvé do České republiky. Bude ozdobou festivalu Colours Of Ostrava

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Koncertní sezona příštího roku se pomalu plní, a to platí nejen pro samostatné koncerty, ale i pro festivaly. Pořadatelé oblíbeného fesťáku Colours Of Ostrava už vytasili několik trumfů, když potvrdili, že v létě 2017 přivezou Imagine Dragons nebo Birdy, nyní ale tasí eso! Na nadcházejícím ročníku vystoupí i americká jazzová diva Norah Jones.

Norah Jones se představila na mezinárodní scéně v únoru 2002 s debutovou deskou Come Away With Me, na níž poprvé ukázala světu svůj jedinečný hlas. Nahrávka se v hudebním světě stala fenoménem, v roce 2003 ovládla ceny Grammy a ukázala zcela odlišný směr, než nabízela tehdejší převládající pop music. Od té doby prodala Norah Jones přes 45 milionů alb a stala se devítinásobnou držitelkou cen Grammy.

Norah vydala řadu úspěšných sólových alb, která se setkala s úspěchem u kritiků i v prodejních žebříčcích - Feels Like Home (2004), Not Too Late (2007), The Fall (2009) a Little Broken Hearts (2012), ale nezahálela ani se svými kapelami The Little Willies a Puss N Boots. Aktuálně má na trhu albovou novinku Day Breaks z října tohoto roku, která byla fanoušky přijata opět s nadšením a chválou se rozplývá i odborná kritika, která titul vnímá jako návrat ke zpěvaččiným hudebním kořenům.

"Mám pocit, že snad ani není nutné více dodávat či vysvětlovat. Norah Jones jsem si na Colours of Ostrava přála již dlouho, je to splněný sen, který budete příští rok společně s námi sdílet," říká ředitelka festivalu Zlata Holušová. "Zpěvačka se se svým koktejlem skladeb na pomezí jazzu, folku, country, rocku i popu, výrazných melodií a osobních textů na náš festival skvěle hodí," dodává dále Holušová.

Vstupenky na festival Colours Of Ostrava aktuálně pořídíte za 2 090 Kč, následně jejich cena stoupne na 2 290 Kč

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Umělci: Norah Jones

Místo konání: Areál Dolní Vítkovice

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!