Koncert Roda Stewarta se blíží. V Praze se poprvé představí již příští pondělí

Koncert Roda Stewarta se blíží. V Praze se poprvé představí již příští pondělí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární britský zpěvák Rod Stewart začátkem tohoto roku ohlásil velké turné, během kterého se poprvé představí i v České republice. Do našeho hlavního města dorazí přesně za týden - v pondělí 7. listopadu!

Zmiňované turné s všeříkajícím názvem From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016, které přinese největší hity od roku 1970 až do roku 2016, bude v Evropě čítat pouze dvacet zastávek. Britský hudebník jej odstartuje 4. listopadu v německém Stuttgartu, hned druhým místem, kde se Stewart v rámci nadcházející šňůry představí, bude právě pražská O2 arena.

Kdo v minulosti již měl to štěstí, tak dobře ví, že Rodova koncertní vystoupení jsou jedinečným a silným zážitkem. Totéž se ale dá říci i o jeho studiových albech. V pořadí již devětadvacátá deska Another Country, která vyšla loni v říjnu, tato slova potvrzuje, a to nejen díky velkému zájmu fanoušků, ale i velmi pochvalným recenzím. Album bylo oceněno platinovou deskou a v Británii vystoupalo na druhé místo hitparádového žebříčku.

Fanoušci ale nemusí mít obavy, na koncertech dostanou šanci si naživo vychutnat klasické i nové hity, jako jsou You Wear It Well, Maggie May, Da Ya Think I'm Sexy, Baby Jane, The First Cut Is The Deepest, I Don't Want To Talk About It, Tonight's The Night, The Killing Of Georgie a Sailing. Samozřejmě ale dojde i na skladby z jeho posledních úspěšných titulů Time a Another Country.

Vstupenky na Rodův koncert ještě stále seženete v obvyklých předprodejích, a to jak na sezení v postranních sektorech, tak i několik posledních desítek lístků na sezení pod pódiem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Rod Stewart

Místo konání: O2 arena

Více o akci...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!