Dan Brown příští podzim vydá nový román s názvem 'Origin'

Dan Brown příští podzim vydá nový román s názvem 'Origin'

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Symbolog Robert Langdon se vrátí příští rok v září v novém mystickém příběhu. Autor bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni nebo Inferno Dan Brown ohlásil na podzim 2017 vydání novely s názvem Origin.

Zatímco do kin v příštích týdnech zamíří filmová adaptace posledního Brownova románu Inferno s Tomem Hanksem v hlavní roli, fanoušci dopodrobna promyšlené fikce se mohou těšit na další napínavé dobrodružství oblíbeného literárního harvardského profesora.

Podle autorova domácího nakladatelství Doubleday zavede Origin Langdona na "nebezpečnou křižovatku dvou nejtrvalejších otázek v historii lidstva - a ke klíčovém objevu, které je zodpoví." Nebudou chybět tradiční motivy Brownových knih jako je symbolika, věda, náboženství, historie, umění i architektura.

Origin vyjde v anglickém originále 26. září 2017 v USA a Kanadě. Bude k dispozici také jako e-kniha a v audioverzi. Shodně s americkým vydáním se objeví kniha i v knihkupectvích ve Velké Británii. O českém překladu zatím nejsou žádné informace.

Americký spisovatel Dan Brown doposud vydal šest románů: Digitální pevnost (1997), Andělé a démoni (2000), Pavučina lží (2001), Šira mistra Leonarda (2003), Ztracený symbol (2009) a Inferno (2013). Tři z nich se dočkaly filmové adaptace. Podle nakladatelství Doubleday prodal Brown přes 200 milionů výtisků po celém světě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Dan Brown

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!