Projekt IAMX zahraje dvakrát v Praze. Návštěvníkům představí svou novou nahrávku

Projekt IAMX zahraje dvakrát v Praze. Návštěvníkům představí svou novou nahrávku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sólový projekt britského hudebníka Chrise Cornera si dokázal od roku 2003 vytvořit silnou fanouškovskou základnu i v České republice. Proto se v listopadu opět vrátí do Prahy, kde odehraje hned dva koncerty v Rock Café.

Na svém kontě má IAMX již šest studiových alb. Poslední s názvem Metanoia potěšilo fanoušky v říjnu minulého roku. V pátek 2. září však spatřilo světlo světa i EP Everything Is Burning, které vzniklo jako doplňkový hudební nosič právě k desce Metanoia. Obsahuje sedm dříve nezveřejněných songů, ale také devět remixů právě z poslední studiové desky. O ně se postaral třeba Gary Numan, Future Funk Squad, Marat Sad nebo Christian Eigner z Depeche Mode.

Se zbrusu novým EP Everything Is Burning vyráží IAMX na turné, během něhož potěší také české fanoušky. Ti si mohou vybrat hned ze dvou koncertů, které se oba uskuteční v pražském Rock Café, a to v neděli 6. listopadu a v úterý 8. listopadu. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 650 korun.

IAMX je vlastně taková moje veřejná terapie,“ vysvětluje britský hudebník Chris Corner„Je to způsob, jak se spojit se světem, vylít si srdce a tančit zároveň. Je to záminka k tomu, abych si hrál s tím, kdo vlastně jsem a objevoval části své osobnosti, které normálně nevidím.“ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: IAMX

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!