Nickelback přijedou do Prahy již v neděli. Chystají velké překvapení

Nickelback přijedou do Prahy již v neděli. Chystají velké překvapení

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Prázdniny jsou za námi a koncertní sezóna je opět v plném proudu. Je to jen pár dní, co pražskou O2 arenu vyprodali Red Hot Chili Peppers, již v neděli 18. září se do naší největší haly vrátí další hvězdná kapela - kanadská čtveřice Nickelback.

Ta měla v Praze vystoupit již v loňském roce, ale doktory naordinovaný odpočinek, který si měl frontman Chad Kroeger dopřát po diagnostikované cystě hlasivkového vazu, byl prodloužen o několik měsíců a kapela tak byla nucena celé evropské turné zrušit. Tentokrát ale nic nestojí v cestě, aby Nickelback do Prahy přijeli a kromě svých největších hitů představili i songy ze své poslední desky No Fixed Adress.

Kapela Nickelback evropské turné odstartovala jen před pár dny, a to přesně 2. září v Helsinkách. Prozatím sklízí velmi pozitivní přijetí od fanoušků, ale i kritiky, která o jejich show píše v superlativech. V tomto týdnu kapelu čekají ještě koncerty v Curychu, Vídni a Budapešti, poté bude na řadě již Praha. Na všech evropských zastávkách kapela připravila pro několik fanoušků i obrovské překvapení - pokud v den koncertu pošlete kapele tweet s fotkou vašeho lístku (foto musí obsahovat i čárový kód vaší vstupenky), můžete se stát vyvolenými, které management zpětně osloví, a koncert si budete moci místo svých míst vychutnat ve VIP prostorách hned vedle pódia.

Dalším překvapením je i nový song Dirty Laundry, který si můžete poslechnout pod článkem. Ten byste hledali na poslední desce zbytečně, kapela jej natočila před několika týdny a představila se startem evropské části turné. Posledním překvapením je předskokan. Jako speciálního hosta si Nickelback přivezou kanadskou rockovou kapelu Monster Truck, která v našem hlavním městě představí především svoje aktuální album Sittin' Heavy, které vydala letos v únoru.

Lupeny na nedělní koncert seženete ještě jak na stání, tak v některých sektorech na sezení. Třeba ale patříte mezi ty, kteří rádi soutěží, a tak můžete zkusit štěstí v soutěži pořádající agentury Live Nation. Ta na svém oficiálním facebooku nabízí třem vylosovaným nejen aktuální album Nickelback, ale například i VIP lupeny a osobní setkání s kapelou před jejich koncertem.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Nickelback

Místo konání: O2 arena

Více o akci...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!