Janet Jackson zavítá poprvé do České republiky. Premiérové vystoupení proběhne již v dubnu

Janet Jackson zavítá poprvé do České republiky. Premiérové vystoupení proběhne již v dubnu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po několikaleté pauze se vrátila americká zpěvačka Janet Jackson na hudební scénu novým studiovým albem Unbreakable. Kromě toho oznámila také termíny rozsáhlého turné, na kterém chce nové hity představit fanouškům živě. Mezi plánovanými zastávkami nechybí ani Praha, kde se Janet Jackson představí za svou dlouholetou hudební kariéru vůbec poprvé.

Několikanásobná držitelka cen Grammy a zpěvačka, jejíž nahrávky jsou oceněny několikanásobnou platinou, vystoupí v pražské O2 areně 20. dubna. Návštěvníci se mohou těšit nejen na písně z nejnovější desky, ale také na mnoho dalších populárních hitů, kterých má Janet Jackson již požehnaně.        

V rámci Unbreakable World Tour se chce Janet Jackson vrátit zpět na koncertní pódia. Turné zahájí 30. března sérií koncertů po Velké Británii a Irsku. Poté se přesune na pevninskou Evropu, kde navštíví mimo jiné města jako Paříž, Hamburg, Berlín, Amsterdam, Helsinky a mnoho dalších. V průběhu května až srpna čeká pak zpěvačku rozsáhlé turné po Spojených státech a Kanadě.

Americká zpěvačka, herečka, spisovatelka, choreografka i tanečnice obdržela během své pestré hudební kariéry mnoho prestižních hudebních ocenění. Je držitelkou šesti cen Grammy, dvou Emmy či Zlatého Glóbu. Kromě toho získala také nominaci na Oscara a obrovské množství nominací dalších hudebních ocenění. Přestože nikdy nezískala takový úspěch a slávu jako její zesnulý bratr Michael Jackson, stala se neodmyslitelnou součástí světové popové scény.

Vstupenky na pražský koncert seženete v internetových předprodejích. Přestože se koncert stále více blíží, vstupenky příliš rychlým tempem nemizí. Nejlevnější vstupenky seženete za 1790 korun, nejdražší pak za 2690 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Janet Jackson

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!