Legendární Scorpions se vrací do České republiky. Po Pardubicích se chystají dobýt i Prahu

Legendární Scorpions se vrací do České republiky. Po Pardubicích se chystají dobýt i Prahu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již pět desetiletí trvá hudební kariéra legendární německé kapely Scorpions. Ta však nezahálí a už od roku 2010 objíždí koncerty po celém světě v rámci monstrózního světového turné. Své padesáté narozeniny oslavila minulý rok v pardubické ČEZ Areně, nyní přijíždí potěšit také pražské fanoušky.

Německá heavymetalová formace Scorpions je součástí hudební scény již od roku 1965, čímž se stávají jednou z nejdéle hrajících metalových skupin současnosti. Již od minulého roku objíždí Scorpioni sérii narozeninových koncertů, které pokračují i v letošním roce. Během vystoupení se mohou návštěvníci těšit jak na staré známé hitovky, tak na nejnovější songy z posledního alba Return to Forever vydaného 20. února 2015.

A právě na jedno z vystoupení se může těšit také Praha. Zde vystoupí kapela Scorpions 27. února v pražské O2 areně, kterou tak rozezní její nejslavnější písně, jako jsou „Wind of Change, „Rock Like a Huricane“ či „Still Loving You“. Poslední lístky jsou v předprodeji na internetovém portálu Tiketportal. Vstupenky seženete v rozmezí od 990 do 1 590 korun.

Kromě České republiky navštíví v únoru kapela také Ukrajinu, Litvu, Lotyšsko, Maďarsko, Polsko či Slovensko. V březnu pak chystají Scorpioni velké turné po Německu. 

Foto: Martina Horáková 

Scorpions - foto od Martiny Horákové

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Scorpions

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!