Po Colours of Ostrava přijíždí Mika dobýt také Prahu

Po Colours of Ostrava přijíždí Mika dobýt také Prahu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na loňském ročníku festivalu Colours of Ostrava sklidil jedny z nejhlasitějších ovací a jeho vystoupení bylo jedním z největších trháků. Nyní se britský zpěvák s libanonskými kořeny Mika vrací do České republiky, aby navázal na svůj letní festivalový úspěch a představil se svým fanouškům během samostatného koncertu.

“Zpěvák si diváky na Colours získal od prvních tónů neuvěřitelnou energií, nasazením, skvělým zpěvem, hrou na klavír i tancem, kterému nevadil ani déšť. Byla to skutečná show v tom nejlepším slova smyslu. Moc se těším, že Miku fanouškům u nás opět přivezeme,” říká ředitelka Colour of Ostrava Zlata Holušová.  Právě jmenovaný festival je organizátorem Mikova dalšího českého vystoupení. Tentokrát vystřídá festivalovou atmosféru a pódium pod širým nebem koncertní sál Fora Karlín.

Mika se do České republiky vrátí 25. května. Držitel mnoha prestižních hudebních cen, který má na svém kontě více než 10 miliónů prodaných desek, čímž dosáhl na zlaté či platinové ocenění ve 32 zemích světa, předvede ve Foru Karlín plnohodnotný samostatný koncert. Během něho se návštěvníci mohou těšit na příval pozitivní energie, kterým je Mika tak pověstný a kvůli kterému ho mají rádi fanoušci po celém světě. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Mika

Místo konání: Forum Karlín

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!