Buďte to právě vy: 100 000. návštěvník Muzea Grévin získá bohatou pomlázku

Buďte to právě vy: 100 000. návštěvník Muzea Grévin získá bohatou pomlázku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Od otevření legendárního muzea voskových figurín Grévin Praha ještě neuplynul ani rok a už očekává svého 100 000. návštěvníka! Příchod hosta s magickým číslem je předpokládán právě na Velikonoce. Ale nejde jen o toto kulaté číslo, ale také o odměny, kterými chce muzeum nejen svému jubilejnímu návštěvníkovi zpříjemnit sváteční pomlázku.

V Grévinu jsou pro stotísícího návštěvníka připraveny věcné ceny v hodnotě 7.000 korun. A protože na významný svátek nemá mít nikdo smůlu, zajímavý dárek si odnesou také hosté s pořadovými čísly vstupenek 99 999 a 100 001.

Ani ostatní návštěvníci ale nepřijdou zkrátka. Pokud do Celetné ulice 15 vyrazíte, největší osobnosti světové i české kultury a historie vám zprostředkují výjimečný zážitek. Čekají na vás třeba Lucie Bílá, Brad Pitt, Jaromír Jágr nebo Karel IV., k nerozeznání od originálu. A to v prostředí velmi sugestivní atmosféry: hitem jsou například na toulky uličkami staré Prahy nebo mozartovské divadelní prostředí.

V muzeu Grévin nejde zdaleka pouze o přehlídku soch. Celá expozice je zpracována jako cesta napříč historií a každá socha v ní má svou roli či scénu. Scénografie do detailu ilustruje dobu a dodává celému zážitku realistický nádech umocněný hudbou a světelnými efekty. Během prohlídky čeká na návštěvníky i několik interaktivních zastávek, například možnost zahrát si na konzoli Wii zápas s nejlepšími sportovci anebo si vytvořit vlastní 3D voskovou figurínu. Milovníci nejnovějších technologií ocení videomapping, který dotváří podobu Václava IV. nebo atmosféru prvorepublikové kavárny. Nejnově také frčí selfie s hvězdami. Nikdo vám neuvěří, že jste nebyli v Holywoodu!

Přijďte oslavit s Muzeem Grévin úspěšnou sezónu, užijte si nevšední zábavu, nafoťte spoustu selfie a odneste si štědrou pomlázku!

| INZERCE Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!