Lenny Kravitz vydává novou desku. Představí ji také v Praze

Lenny Kravitz vydává novou desku. Představí ji také v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americký zpěvák a skladatel Lenny Kravitz přijede zahrát do České republiky! V listopadu představí své nejnovější album „Strut“, které vyjde již 23. září, v pražské O2 areně. Český koncert je součástí velkého světového turné, na které se zpěvák chystá za účelem propagace své nové desky.

Lenny Kravitz je jedním z nejznámějších amerických hudebníků vůbec. Jeho styl je specifickou směsicí několika žánrů. Věnuje se především funku, soulu a rocku. Je velmi nadaný hudebník, skladatel, ale také instrumentalista – hraje dobře hned na několik hudebních nástrojů. Často se věnuje například hře na kytaru, basu, bicí, ale také klávesy. Že svoji práci dělá tento zpěvák dobře, dokazují také čtyři ceny Grammy a pozitivní ohlasy kritiky na jeho poslední alba.

Na svém kontě má Lenny Kravitz už devět studiových alb. První album vydal již roku 1989 a nese název "Let Love Rule". Posledním počinem je úspěšná deska "Black and White America" z roku 2011. Celkem se prodalo 38 milionů jeho desek. Nyní fanoušci netrpělivě očekávají nejnovější album „Strut“. Již v červnu byl vydán první singl „The Chamber“, jehož klip vidělo do dnešního dne na youtube téměř dva a půl milionu fanoušků.

Světové turné Lennyho Kravitze odstartuje 22. října v Moskvě. V průběhu následujících tří měsíců pak zpěvák odehraje desítky koncertů v nejrůznějších evropských metropolích. Patří k nim například Minsk, Berlín, Helsinky, Tallinn, Milan či Vídeň. Chybět nebude ani Praha, kde se Američan představí 13. listopadu. Vstupenky na koncert jsou již v prodeji. Jejich cena se pohybuje v rozmezí od 890 do 1490 korun

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Lenny Kravitz

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!