Turné 2014: Zakázaný ovoce zveřejnilo termíny dubnové Buxton tour

Turné 2014: Zakázaný ovoce zveřejnilo termíny dubnové Buxton tour

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Skupina Zakázaný ovoce konečně zveřejnila termíny jarního turné, na které vyrazí s kapelkami Five O’clock Tea a Dilated. V průběhu dubna hodlají skupiny navštívit celkem deset českých měst. Ze skupiny Zakázaný ovoce odešel na konci roku 2013 kytarista Mejdlo, proto bude pro většinu fanoušků toto turné první příležitostí poznat jeho pokračovatele Laffa (nebo také Lásku), bývalého kytaristu kapely UnderGaters.

Zakázaný ovoce kromě koncertního turné připravuje také novou desku, v pořadí již páté studiové album. Z jejich předchozích alb jsou známé hity jako „Alkoholka“, „Vem si mě“ či „Irská“. Pokud patříte k příznivcům kapely, neměli byste si nechat návštěvu jednoho z koncertů ujít a posoudit, jak se jim v nové sestavě vede.

Five O’clock Tea je, jak uvedla na svých oficiálních webových stránkách, energetická partička, hrající co jí síly stačí. Svůj hudební styl označují jako nu-rock/alternative rock/crossover. Návštěvníci se mohou těšit na svižné hity a skvělou show. Sestavu doplní pražská rocková partička Dilated v čele se zpěvačkou Lucií.

Termíny:

04. 04. – Rakovník /Dům osvěty/

05. 04. – Čistá u Mladé Boleslavi /KD/

10. 04. – Praha /Futurum/

11. 04. – Klatovy /MC U Košile/

12. 04. – Jaroměř /Bastion/

18. 04. – Tišnov /RockStar Café/

19. 04. – Havlíčkův Brod /Klub Oko/

20. 04. – Želec u Tábora /KD/

25. 04. – Liberec /Viadukt/

26. 04. – Domažlice /Death Magnetic/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!