Amfolkfest "malý festival na konci světa"

Termín: 29.7.2017 30.7.2017
Vstupné:

200,- / country bál 50,-

29čvc - 30čvc celý den

Žánr: rockfolkcountryfestival


V malé osadě Pulčín na Hornolidečsku se 29. července uskuteční "Malý festival na konci světa". Poslední červencová sobota zde již tradičně rozezní nádherné místo tóny folku, country, bluegrassu místy až k rockovým melodiím.

Hlavní hvězdou festivalu bude letos Tomáš Kočko a Orchestr. V nabitém programu si každý milovník pulčínského festivalu najde to své. Vystoupí kapely Vocode, Pavel Tabásek a Partyja, Stráníci, Dareband, Sova Slamák, Sasaband. Ze Slovenska každoročně přijíždí skupina Jasoň, jejíž členové byli jedněmi ze zakladatelů Amfolkfestu. Po večerním vystoupení hlavního hosta Tomáše Kočka a Orchestru čeká na všechny návštěvníky oblíbený country bál v podání kapely Gympleři.

Děti se také nenudí, zajímavý program pro ně zajišťuje Rodinné a mateřské centrum Sluníčko. Stanování je opět možné na romantickém tábořišti u skal, v areálu restaurace Stodola, nebo blíže k centru dění na louce u restaurace U Williho. V blízkosti této restaurace je zajištěno i parkování pro festivalové návštěvníky.

Původní název festivalu je vlastně zkratkou slov amatérský folkový festival. Muzikanti se možná za profesionály nepovažují, avšak o to více jsou jejich výkony oceňovány potleskem návštěvníků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Francova Lhota

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Amfolkfest "malý...

Zámek WichterleSlavičín (17.1 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (22.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (22.7 km)