Festival malých pivovarů

Festival malých pivovarů

Adresa:

Napajedla, Komenského 304

Termín: 25.6.2016 26.6.2016
Vstupné:

100,-

25čer - 26čer celý den

Žánr: gastrofestivalpivo


Napajedla opět ožijí přehlídkou malých pivovarů a dobré hudby a zábavy k tomu. Přijďte ochutnat zajímavá a netradiční piva v sobotu 25. června od 15 hodin na nádvoří Nového Kláštera v Napajedlích.

Představí se vám pivovary Zámecký pivovar Břeclav, Minipivovar Valášek Vsetín, Pivovar Zlínský švec Malenovice, Pivovar Syrovar Syrovín, 1. selský pivovárek Kroměříž, Otrokovice minipivovar Harleypub, Pivovar Pod Kněží Horou v Bzenci a Karlovský pivovar z Velkých Karlovic. V průběhu dne můžete hlasovat o nejlepší pivo festivalu a zahrát si některé z pivních soutěží.

K dobrému pivu vám zahrají kapely Pass (rock ze Zlína), Darkil (rock z Halenkovic), Alžběta a Black Souls (skvělá rodačka z Napajedel Alžběta Kolečkářová s novou kapelou) a Kula Pikle (alternative rock ze Zlína).

Line up: 16:00 - Pass 18:30 - Darkil 20:30 - Alžběta a Black Souls 22:30 - Kula Pikle pivo - celý den Jednou z atrakcí letošního roku budou motorky Harley-Davidson, které se na festival sjedou prezentovat minipivovar Harley Pub z Otrokovic!

Na program vezměte celou rodinu - děti se zabaví na sportovním odpoledne a ve skákacím hradu a při sportovních aktivitách, pořádaných DDM Matýsek. Vstupné na celodenní akci je 100,- Kč, děti do 15 let zdarma. Garantem akce je Zámecký pivovar Břeclav. Mediální partneři jsou Štamgast a Gurmán a Rádio Beat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Napajedla Akce v obci Napajedla

Podobné akce

3květen pátek 14:30

MAJÁLES UTB

, Hlavničkovo nábř. 5675 Festival

8kvě - 14kvěcelý den

Ubytování v okolí akce Festival malých...

Villa MemoriesZlín (16.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (19.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (19.2 km)