Přejít na stránky Ticketpro.cz

Grave Digger (GER), Heavatar, Nitrogods, Wolfen (GER)

Adresa:

Zlín, Tyršovo Nábřeží 5497

Termín: 23.11.2014
Vstupné:

550 Kč platí do 31/8/2014, pak se bude zvyšovat.

23listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrocktrashmetal


Kapela vyrazí na turné German Metal Attack a německá metalová ofenzíva to bude masivní. S GRAVE DIGGER budou na naše uši útočit další tři bandy - HEAVATAR, hrající power metal s prvky klasiky , dále NITROGODS bavící se real rock ‘n‘ rollem a thrash metalová skupina WOLFEN.

Zubatá se vrací! GRAVE DIGGER v létě s novým albem, na podzim ve Zlíně!

Veteráni německého power metalu GRAVE DIGGER právě dokončili práce na nové desce. Bude se jmenovat „Return of the Reaper“ (Zubatá se vrací) a na svět se dostane 11. července. Zpěvák a frontman Chris Boltendahl tvrdí, že album bude stylově podobné prvním deskám kapely „Heavy Metal Breakdown" a "Witch Hunter", tudíž se můžeme těšit na klasický heavy / speed metal obohacený o zkušenost posledních 30 let, které uplynuly od vydání jejich debutu.

S novým albem budeme mít možnost seznámit se na podzim i naživo. Kapela vyrazí na turné German Metal Attack a německá metalová ofenzíva to bude masivní. S GRAVE DIGGER budou na naše uši útočit další tři bandy - HEAVATAR, hrající power metal s prvky klasiky (Stefan Schmidt z VAN CANTO, Jörg Michael - ex-STRATOVARIUS, RUNNING WILD, A. R. PELL), dále NITROGODS bavící se real rock ‘n‘ rollem (Henny a Klaus - ex-PRIMAL FEAR, ex-FREEDOM CALL) a thrash metalová skupina WOLFEN.

Jediný koncert GRAVE DIGGER v ČR proběhne 23. listopadu ve Zlíně, v Masters of Rock Café.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Grave Digger (GER),...

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)