Baťa: 130 let poté – Komentovaná prohlídka s Jiřím Madziou

Baťa: 130 let poté – Komentovaná prohlídka s Jiřím Madziou

Adresa:

Zlín

Termín: 7.4.2024
Vstupné:

160/100 Kč

7duben neděle 15:00

Žánr: výstavykomentovaná prohlídka Zlín


Projděte si unikátní výstavu Baťa: 130 let poté v Kolektivním domě s jedním z jejích tvůrců, zlínským filmařem a sběratelem Jiřím Madziou. V rámci prohlídky Jiří Madzia přiblíží okolnosti objevu vystavených fotografií a jejich cestu k publikaci jako součást procesu badatelské investigace.

VSTUPENKY

  • Vstupné dospělí 160 Kč, děti do 14 let a senioři 100 Kč, školní skupina 50 Kč/dítě, doprovod zdarma.
  • Vstupenky zakoupíte na místě a online zde

O VÝSTAVĚ

Unikátní výstava ke 130. výročí založení firmy Baťa a 100. výročí filmové tvorby ve Zlíně představuje vybrané černobílé snímky z originálního baťovského fotoalba z roku 1919 za pomocí umělé inteligence v barvě a v pohybu. Nové technologie vrací zašlým místům a dávným okamžikům život a uvádí nás v úžas. Na pozadí minulosti právě otevíráme bránu do budoucnosti. Výstava bude k vidění od 5. března do 14. dubna v Kolektivním domě.

Více na www.kulturazlin.cz. Výstavu pořádá příspěvková organizace Živý Zlín ve spolupráci s IS produkcí, Jiřím Madziou (www.vystavybata.cz), Státním okresním archivem Zlín, Českým rozhlasem Zlín, 44 Centrem řemesel, městem Zlín a s dalšími partnery. Změna programu vyhrazena. Z události pořizujeme foto a audiovizuální záznamy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Baťa: 130 let poté –...

Villa MemoriesZlín (5.8 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14 km)