Yamato – The Drummers of Japan ”Hinotori - The wings of the Phoenix“

Yamato – The Drummers of Japan ”Hinotori - The wings of the Phoenix“

Adresa:

Zlín, náměstí T. G. Masaryka 5556

Termín: 3.12.2024 v 20:00 hod. (úterý)
Vstupné:

990 - 1590

3prosinec úterý 20:00

Žánr: koncertyshow

Umělci: Yamato


Celosvětově proslulý bubenický ansámbl YAMATO z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara, se po dvou letech vrací zpět do České republiky!

Fenomenální bubeníci plánují na rok 2024 světové turné s novým konceptuálním představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“ a v rámci World Tour 2024 zavítají také do šesti měst České republiky. Představí se postupně v Ostravě, Zlíně, Plzni, Hradci Králové, Brně a turné zakončí v Praze.

V roce 2024 bubeníci vyjíždějí s novým představením ”Hinotori - The wings of the Phoenix“, které bude oslavou pohybu, vytrvalosti, pevné vůle v cestě za zdrojem života – Sluncem.

Jak už jsme u souboru YAMATO zvyklí, bude to opět strhující audio-vizuální show, která vás zvedne ze sedadel! Bubeníci YAMATO si vždy svou propracovanou kompozicí doslova podmaní publikum, vyprodávají sály po celém světě, sklízí ovace a skvělé recenze. 2 hodiny nekonečné energie Taiko bubeníků YAMATO – The Drummers of Japan je vždy nezapomenutelným zážitkem pro všechny věkové skupiny.

Celosvětově proslulý bubenický ansámbl YAMATO z japonského hlavního města bubenického řemesla Prefektury Nara.
Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce