Horem Dolem

Horem Dolem

Adresa:

Provodov

Termín: 14.6.2019 15.6.2019
Vstupné:

v předprodeji 299 Kč, na místě 360 Kč; pátek 150 Kč, sobota 250 Kč

14čer - 15čer celý den

Žánr: festival hudba divadlo morava literatura


Desátý ročník multižánrového festivalu pro všechny věkové kategorie. Kompletní program brzy zveřejníme, ovšem již teď se můžete těšit na dva dny plné divadla, hudby, autorského čtení a workshopů. To vše na jedné louce za vesnicí, u starého hřbitova.  

PROGRAM:

14. 6.

19:00 Honza Pták / divadlo

Byl jednou jeden Honza. Honza byl pták. Na jednoho ptáka docela velký příběh. Loutková pohádka o tom, kam až můžete dojít, když neumíte lítat. Dva vypravěči, jedna loutka, vozembouch a něco jako flašinet. Pohádka dvou Moraváků z DAMU.

19:45 Dechová hudba Provodovjané

Dechová hudba zapustila na Provodově svoje kořeny již na počátku minulého století pod legendárním názvem Antošovka. Dnes neodmyslitelně patří k jakékoliv akci v obci.

21:00 Autorské prezentace studentů DAMU

Dokáže jeden herec ztvárnit celý příběh bez kostýmů a rekvizit? Vrcholná disciplína Katedry autorské tvorby a pedagogiky, kterou založil Ivan Vyskočil na základě dialogického jednání s vnitřním partnerem.

22:00 a 23:15 Cimbálová muzika Pazúr

Folklorní partyja skládající se ze samých mladých, krásných muzikantů z Rožnova pod Radhoštěm.

22:30 Případy Léona Cliftona / projekce

Bankéř Gordon Bleu žije docela obyčejný život bankéře Gordona Bleua. Než mu život zkříží smrt. Působivý film studentů DAMU.

15. 6.

09:00-14:00 Duo ME / fyzioterapie

Duo ME jsou fyzioterapeutky, které speciálně pro Provodov vytvoří prostor k prožití vašeho těla. Zpřítomnění těla a jeho základní formy. Vezmou vás na dialogickou procházku krajinou vašeho těla. S minimem slov, maximální intuicí. Otevřeno pro všechny, kteří hledají tělo cítící, myslící, tvořící. Pro jednotlivce, 20 minut, pod Čertovým kamenem. Zájemci se nahlásí na tel.: 725 049 158.

11:00-16:00 Muchohraní / workshop

Tvůrčí dílna nejen pro dospělé, ale i pro děti! Ve 21:15 vybere odborná porota nejlepší Muchu!

13:00 Vosa Marcelka / autorské čtení

Marcelka je vosa, nemá křidélka a létá invalidním letadélkem. Jarun a Marun jsou komáři, křidélka mají a dělají do techniky. Jednoho dne to dají dohromady a spadnou do dobrodružství, při nichž se dech tají a bránice se třese.

13:45 Åncient Teenager

Simulakrum rock‘n‘rollové hvězdy, toho času na samém začátku své dráhy, která může už dnes večer skončit nárazem do popelnic ve slepé uličce u zadních dveří baru. Nebo může opsat pradávnou křivku od skromných začátků k vysněnému vzestupu a slávě, skandálům, propadům, pokáním a comebackům. Protože kdo je teenager, ten ještě pořád může snít.

14:30 Zadlužená princezna / jarmareční divadlo

Zhýčkaná materialistická blogerka ze Slovenska, která za hranicemi svého království přichází o svou identitu a setkává se s drsným reálným světem, jemuž vládne všeho chtivý Vodník. Snad princezna nepřijde o všechno... Divadlo Lůza, Hradec Králové.

16:00 Filtr

Obyvákový pop z Prahy.

17:20 avaroM dnaBseulB

Co je avaroM dnaBseulB? Největší pecky 60.—80. let od čtyř sexy kytaristů, svůdného basáka a rajcovního bubeníka. To je avaroM dnaBseulB ze Zlína!

18:00 Mladé Perspektivní Ryby

Dívčí hudební duo plné více nástrojů, než je jejich součet končetin. Tyhle holky se toho nebojí. Při svém vystupování používají i speciální akord zvaný krabík.

19:30 Šufunky Gang

Kulatým dvacátým rokem řádí na nonkonformní české hudební scéně „střela z kulometa“. Zlínští funkyrockoví medvědi Šufunky Gang po dlouhém zimním spánku znovu v plné síle.

21:15 Mucha

Brněnská pseudopunková formace sdružená kolem písničkářky a podivínky Nikoly Muchové, která se do povědomí společnosti dostala svým nevybíravým vystupováním, extravagantním účesem a zejména svými provokativními písněmi oslavujícími mužskou neschopnost, genderovou nespravedlnost, různé úchylky, menšinový útlak, život v moravské metropoli a jiné podivnosti života.

23:00 Tygroo

Pouliční New Orleans nebo newyorské metro. Parta, která jezdí po světě a vydělává si hudbou na ulici. Klezmer-Funk, Balkan-Jungle, Jazz-Dubstep. Ne náhodou zakončí letošní Horem Dolem na Provodově. Ostatně ono se vlastně končí nad ránem...

Non-stop: Martin Jukebox

K tanci a poslechu, ke zpěvu i nezpěvu.


Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Provodov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Horem Dolem

Vila VyšehradLuhačovice (5.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (5.6 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (5.6 km)