Zámostí

Zámostí

Adresa:

Třebíč, Podzámecká niva 1

Termín: 2.6.2017 3.6.2017
Vstupné:

250 - 450 Kč

2čer - 3čer celý den

Žánr: festivalzdarma


Už zanedlouho Třebíč ožije kulturou tak jako nikdy jindy v roce. První červnový víkend bude totiž tradičně patřit oblíbenému festivalu Zámostí. Ten se letos odehraje již po jednadvacáté a potěší všechny, kteří nepřestávají lovit nové kulturní a hudební zážitky. Víkend nabitý kulturou láká nejen na důvěrně známé tváře, ale i na mladé nadějné kapely.

Festival Zámostí bude jako vždy probíhat od pátku do soboty a uskuteční se v termínu 2. - 3. června. Největším letošním lákadlem bude vystoupení kladenské kapely Zrní. Kromě Zrní vystoupí například Buty, Vladimír Mišík, Mydy Rabycad nebo Jiří Schmitzer. Hudebním programem to ale zdaleka nekončí.

Návštěvníci se s festivalovou páskou budou moci vydat třeba i na městskou věž, taneční workshop, piknik v zámeckém parku nebo si den zpříjemnit různými výstavami či divadlem. Největší částí doprovodného programu pak bude tradičně Zámostí v modrém, na které může kdokoliv dorazit zdarma. K dobré náladě pomůže i ledově namražený Jägermeister. Hlavní hudební program se jako vždy bude odehrávat na Podzámecké nivě, Zámostí v modrém pak v Žižkovské čtvrti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zámostí

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.7 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Vinařství LintnerKyjovice (38.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?