Startup Bootcamp aneb Nakopni svůj projekt za 3 dny

Startup Bootcamp aneb Nakopni svůj projekt za 3 dny

Adresa:

Pacov, Velká Rovná 1

Termín: 17.8.2016 19.8.2016
Vstupné:

8350

17srp - 19srp celý den

Žánr: ostatní akceWorkshop


Podívejte se na svůj příběh, svůj projekt či startup novým pohledem. V souvislostech svého osobního příběhu a pohledu na budoucnost, která může mít globální charakter. Slovy Michaela Della "Go global or go home!"

3 dny ve stylu hackathonu. 12 hodin denně v interakci. Jedná se o workshop, tedy dílnu, nikoliv o přednášky. Cvičení, skupinová práce, individuální práce a pořád dokola. Odnesete si nový elán, svěží vítr a nové inspirace. Na úrovni vás samotných, na úrovni vašeho projektu a jeho business development strategie. Získejte zkušenost, jejíž tradice sahá tisíce let zpátky a podívejte se na váš projekt očima budoucnosti.

Seminář povede Jan Petr Nekovář, který čerpá zkušenosti ze startupového prostředí přímo v Silicon Valley a je tvůrcem skupiny GISTin.com. Semináře se aktivně účastní zakladatelé prvních startupů ze stáje GISTin UP. André Dravecký, Jarda Pokorný, Honza Kříž, Petr Kylián a další.

Akci doporučujeme těm, kteří už mají projekt a o něco se již pokusili. Potřebují tedy dobře začít, anebo udělat pořádný re-fresh. Hodí se i pro samostatné projekty v rámci větších organizací či masivně se rozvíjejících startupů. Konkrétně si domů odnesete zpětnou vazbu na vás samotné, na váš projekt a jeho dosavadní či budoucí cestu a konkrétní doporučení. Navrch spoustu inspirace a nových přátel. Dobře se oblékněte, vybavte se na pořádný outdoor, vezměte si něco teplého na studené večery. Pro pohodlí v potní chýši doporučujeme župan, pantofle, prostěradlo a 2 ručníky.

S čím přesně budete odcházet?
– dostanete feedback na sebe i svůj projekt
– najdete hodnotu produktu, za kterou bude zákazník ochotný zaplatit
– vypracujete si roadmapu na dalších 6 měsíců s jasnými a konkrétními kroky, co budu dělat k posunutí svého podnikání
– připravíte si byznys model

Detail programu:
– 1. den: Kdo jsem? Člověk. Co to vlastně znamená a jaké máme možnosti?
– 1. večer: Tradiční potní chýše, kterou používaly přírodní národy při náročném rozhodování (Indiáni, Slované, Keltové, …).
– 2. den: Kam jdu? Po pohledu sám na sebe, se podíváme blíže na projekt a oba pohledy spojíme do souvislostí.
– 2. večer: Old-school večer u baru.
– 3. den: Strategie & Business Development. Konkrétní plán na 12, 6, 3 měsíce a blízké týdny. Co pro to musím udělat v osobní rovině? Jak silná je hodnota mého produktu, za kterou je zákazník ochotný zaplatit? Jakými cestami jdu na trh?

Cena: 6 900 Kč bez DPH (8 350 s DPH)

Kapacita: 16 účastníků

Ubytování: Zdarma na Ovčíně v outdoorovém duchu (tedy lůžka na  chalupě nebo vlastní stan, vlastní spacák, venkovní studené sprchy). Druhou variantou je ubytování v Pacově, 6 km od Ovčína, za cca 350 Kč / noc (pro prvních 6 zájemců je domluvené ubytování zde: http://www.pizzeriepacov.cz/ubytovani/).

Strava: Jídlo se objedná dle domluvy a bude se platit hotově na místě. Cena je v rozsahu 900 – 1500 Kč, dle výběru.

Kontakt: romana.pokorna@gistinup.com, tel.: 774 599 177

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Vysočina Akce v obci Pacov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Startup Bootcamp aneb...

Zámek ČechticePravonín (19 km)

Romantik Hotel EleonoraTábor (21 km)

Resort JohankaKamenice nad Lipou (21.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?