Jelen & přátelé

Jelen & přátelé

Adresa:

Přibyslav, areál pod zámkem

Termín: 10.8.2024 v 14:00 hod. (sobota)
Vstupné:

690 Kč

10srpen sobota 14:00

Žánr: festivalypop folk hudební festival léto letní festival open air festival pod širým nebem Přibyslav

Umělci: JelenRybičky 48PokáčKateřina Marie Tichá


Jelen a jeho přátelé se po třech letech vrátí 10. srpna 2024 do Přibyslavi na Vysočinu.

Na domácí festival kapely Jelen přijali pozvání Rybičky 48, písničkář Pokáč, Kateřina Marie Tichá s doprovodnou kapelou Bandjeez nebo třeba kapela TheFeet, která se postará o večerní afterparty.

„Naši fanoušci nás dva roky přemlouvali, že chtějí zase zažít domácí festival kapely Jelen v Přibyslavi. Proto jsme pozvali naše kamarády muzikanty, a těšíme se, že si tento den všichni společně užijeme. Půjde o největší koncert naší kapely v roce 2024. V nadsázce v kapele říkáme, že přivezeme O2 arénu pro širé nebe do Přibyslavi,“ říká Martin Kasal, houslista Jelenů.

Pro vaše nejmenší připravujeme dětskou zónu a minimálně jedno hudebně – dramatické vystoupení. Více informací najdete na webu kapely Jelen, Instagramu, nebo Facebooku,“ doplňuje informace Ondřej Málek, člen Jelenů.

I skupina Jelen prožila hvězdný rok. V lednu minulého roku nejprve představila videoklip k prvnímu singlu „Nebe nad Prahou“. Daleko významnější se však pro skupinu stal singl druhý s názvem „Magdaléna“. Právě tato píseň...
Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Přibyslav

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?