Premiérový, nultý ročník Jasenka Festu v malebném prostředí přírodního areálu rekreačního střediska Jasenka v Zubří u Nového Města na Moravě přivádí na jeho jeviště jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény – Vlastu Redla.

Sezóna 2023 se pro Redla navíc nese v duchu 50. výročí jeho koncertního působení. Vlasta je samorostlý všeuměl (skladatel, textař a zpěvák, spisovatel, studiový hráč, aranžér, hudební režisér a producent, podílel se na téměř 60 albech, taktéž autor divadelní a filmové hudby). Jeho hudební tvorba je žánrově nevyhraněná, a proto těžko definovatelná, snadno rozpoznatelný je ale jeho osobitý autorsko-aranžerský rukopis, který často kombinuje tradiční melodické a harmonické linie moravského a slovenského folklóru s progresivními prvky současných hudebních směrů (rock, jazz, funky, blues).

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Vlasta Redl patří mezi nejosobitější a nejsvéráznější české muzikanty, je autorem mnoha zlidovělých písniček. Od hudebních publicistů se dočkal spousty lichotivých přízvisek: Moravský Mozart. Génius z Tramtárie. Folkař,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Zubří

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?