Filmový festival KINO JEDE 2021

Filmový festival KINO JEDE 2021

Adresa:

Náměšť nad Oslavou, Žerotínova 50

Termín: 24.6.2021 26.6.2021
Vstupné:

dobrovolné

24čer - 26čer celý den

Žánr: projekcefilmfestivalfilmový festivalletní scéna


Spolek PRO | OKO vás zve na VII. ročník náměšťského filmového festivalu KINO JEDE! Promítáme historickou technikou pod širým nebem na travnaté louce za Špitálkem. VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ!

PROGRAM:

Čtvrtek 24.6. od 19:00 Večerníčky pro děti od 21:30 Kladivo na čarodějnice Drama / Historický / Horor Československo, 1969, 103 min Režie: Otakar Vávra Historické hororové drama Otakara Vávry z roku 1969 odehrávající se ve městě Šumperku, kam je povolán Inkvizitor, aby vyšetřil přestupek jedné žebračky. Zkonstruuje proces, jehož metody zaručují doznání všech obžalovaných. Proti spořádaným a ušlechtilým občanům se náhle vynoří moc, která pod rouškou očišťování kraje od čarodějnic sleduje pouze vlastní obohacení, a která neváhá pro tento cíl obětovat desítky životů nevinných lidí a zničit své odpůrce.

Pátek 25.6. od 19:00 Večerníčky pro děti od 21:30 Malé letní blues Romantický / Rodinný Československo, 1967, 71 min Režie: Jiří Hanibal Romantický rodinný film Jiřího Hanibala z roku 1967, odehrávající se v romantické chatové osadě na břehu řeky. Prázdninový příběh, vyprávějící o první nesmělé lásce... Pojďme si ho společně vychutnat za Špitálek, ke břehu naší Oslavky.

Sobota 26.6. od 19:00 Večerníčky pro děti od 21:30 Noc na Karlštejně Komedie / Muzikál / Historický Československo, 1973, 83 min Režie: Ladislav Rychman Režie: Zdeněk Podskalský st. Jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých filmových muzikálů vypráví o císaři Karlu IV. a jeho hradu Karlštejn, na němž kvůli jeho zákazu nesměly přebývat ženy. Tento zákaz měl posloužit k tomu, aby se panovník mohl věnovat mužským záležitostem. Jedné noci byl ale porušen hned dvakrát…

DOPROVODNÝ PROGRAM:

tombola pro děti, opékání na ohni, stánek s občerstvením a pivem, kreslení křídou a další. Speciality na grilu a limonádové a pivní osvěžení od 18:00 hodin a po celou dobu promítání.

COVID-19 Maximální počet účastníků, stejně tak jako dodržování hygienických a bezpečnostních opatření, bude odpovídat aktuálnímu nařízením vlády v době průběhu festivalu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Náměšť nad Oslavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Filmový festival KINO...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (29.6 km)

Vinařství LintnerKyjovice (32.5 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (39.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...