Připomínky Folkových prázdnin

Připomínky Folkových prázdnin

Termín: 28.7.2020 31.7.2020
Vstupné:

220 Kč, 150 Kč

28čvc - 31čvc celý den

Žánr: festivaly


Vzhledem k událostem posledních měsíců jsme letošní, 35. ročník Folkových prázdnin, museli přeložit na příští rok. Nechceme Vás, naše milé příznivce, ale nechat čekat do příštího roku, a tak pro Vás připravujeme Připomínky Folkových prázdnin. Od úterý 28.7. do pátku 31.7.2020, se můžete těšit na tři streamované koncerty a další aktivity.

Interpreti, kteří letos vystoupí, jsou Marian Friedl, Iva Bittová & Antonín Fajt & Babačka & Ivo Viktorin & Vladimír Václavek a poslední den vystoupí duo Kchun. První koncert proběhne v úterý 28.7. od 20 hodin ve Staré tkalcovně, druhý koncert ve čtvrtek 30.7. od 20 hodin ve Staré tkalcovně a na poslední koncert se můžete těšit v pátek 31.7. od 22 hodin v Kostele sv. Jana Křtitele a bude doplněn světelnou animací.

Cena vstupenky na první dva koncerty je 220 Kč a na poslední 150 Kč. Počet vstupenek na koncerty je omezený, tak neváhejte a rychle navštivte web www.folkoveprazdniny.cz, kde si je můžete koupit. Další aktivity, které připravujeme, jsou kolokvium zaměřené na lidovou, folkovou, etnickou hudbu a world music s názvem Od folkloru k world music: hudba a prostor – vstup je zdarma, bude vydána kniha Rostislava Pospíšila a Michala Schmidta s názvem Folkové prázdniny, aneb kdy se otočilo E a CD a LP s nahrávkou loňského jedinečného koncertu, který byl prvním posledním vystoupením tří světových harfistů: Kolumbijce Edmara Castañedy, Catrin Finch z Walesu a senegalského hráče na koru Seckou Keity. Těšíme se na Vás! Informace na:info@folkoveprazdniny.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Náměšť na Oslavou

Podobné akce

22červen sobota 13:30

22červen sobota

Bernard Fest

, Horní náměstí Festival

26čvc - 27čvccelý den

4čvc - 6čvccelý den

Ubytování v okolí akce Připomínky Folkových...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (30 km)

Vinařství LintnerKyjovice (32.1 km)

Rezidence ZvonZnojmo (39.8 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...