KAMEN!CE probíhá v kulisách historického centra města Česká Kamenice, kde se střetávají tři chráněné krajinné oblasti. Pohádkové České Švýcarsko, drsné Lužické hory a tajemné České Středohoří. Vlivy této „trojoblasti“ výrazně promlouvají do ducha festivalu a také do jeho dramaturgie. Náš tým spojuje společná vize. Chceme dokázat, že i menší město může mít skvělý festival s kvalitní dramaturgií a neopakovatelnou atmosférou pro všechny, nehledě na věk, sociální původ, barvu pleti, gender, či sexuální orientaci.Přijeďte si poslechnout skvělou hudbu, poznejte místní architekturu, ochutnejte fantastické jídlo, poznejte kus krásné přírody, ubytujte se v našem stanovém městečku v bezprostřední blízkosti lesního koupaliště a hlavně zažijte s kamarády nebo rodinou KAMEN!CI 2023.

Letos se můžete těšit například na Tata Bojs, Prago Union, Metastavy, Das Ady, Noisy Pots a mnoho dalších! Kompletní program bude venku brzy! Těšíme se na vás!

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Česká Kamenice

Podobné akce