Akce plánovaná na 27.06.2020, následně 26.06.2021 je přeložena z důvodu vládních nařízení na nový termín 24-25.06.2022. Vstupenky zůstávají v platnosti. 

Hudební a zábavní festival v malebném prostředí kadaňského podhradí a řeky Ohře.

PROGRAM:

Pátek - Horkýže slíže, Vypsaná fixa, Harlej, Jamaron, Electric Lady a další..

Sobota - Olympic, Ben Cristovao, Jordan Haj a Emma Smetana, Kapitán Demo, Sima, Lenny a další..

Kadaň opět ožije hudbou, a to hned dvakrát! Vysmáté léto přichází s dvoudenním konceptem a řadou novinek.

Historickým centrem Kadaně se již tradičně rozezní hudba. Na festivalu Vysmáté léto si návštěvníci tento rok užijí vystoupení kapel v pátek i sobotu a těšit se také mohou na upravený festivalový areál. Ten přinese koncentrovanější zážitek obohacený o pestrou a moderní Food & Drink zónu i doprovodný program.

28. ročník festivalu oproti těm minulým přináší řadu změn. Hlavní novinkou je porce muziky, která se žánrově rozprostře přes dva dny. V pátek 24. června si přijdou na své fanoušci rockových melodií a sobota 25. června se ponese v duchu popu.

“Vysmátko si za ty roky vybudovalo velkou návštěvnickou základnu, která se stále rozrůstá. Není proto snadné v jeden den uspokojit všechny preference návštěvníků festivalu. Rozhodli jsme se proto festival rozdělit na dva dny, aby si každý přišel na své.” dodává ředitel festivalu Jiří Knop. Vstupenky na festival lze koupit jak na oba dny, tak i na každý den zvlášť. Po nelehkých dvou letech se dočkají také ti, kteří si zakoupili vstupenky již v roce 2020 – tyto vstupenky bude možné uplatnit pro vstup na oba dny.

Novinek se dočká také areál festivalu, nabídne pečlivě sestavenou Food & Drink zónu, která zajistí i pestrou paletu chuťových zážitků. Mezi přestávkami bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program, který netradičně doplní hudební vystoupení

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Vypsaná fiXa je oblíbená česká hudební skupina hrající pop punk. Kapela vzešla v roce 1994 v Pardubicích z rozpadající se skupiny K.R.K. Její tvorba je proslulá zajímavými básnickými – často surrealistickými texty, jejichž...
zpěvačka a kytaristka vystupující pod pseudonymem Electric Lady strhne publikum svým neuvěřitelným drivem, připomínajícím místy legendárního Jimi Hendrixe.
Ben Cristovao je zpěvák, tanečník, hudební skladatel, textař, moderátor a herec česko-angolského původu. Do širokého podvědomí lidí se dostal díky soutěži Česko Slovenská Superstar, ve které skončil v roce 2009 na 7. místě.
Emma Smetana je česká herečka, muzikantka a moderátorka zpráv. Od dětství zpívá, hraje na klavír a vlastní bezchybně intonuící hlas. Před rokem spojila síly s producentem Jiřím Burianem a výsledkem je album "What l´ve Done",...
Za tajemnou maskou tlusté postavičky Kapitána Dema se skrývá Jiří Burian, známý z kapel Southpaw nebo Ghostmother. V současné době také z hudebního projektu Republic Of Two. Kapitán se za svůj rap nemusí stydět. Sarkasmus mu...
Česká zpěvačka, písničkářka, hudební skladatelka, textařka,klavíristka a dcera Lenky Filipové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce