Otevřené vinné sklepy na Podřipsku

Otevřené vinné sklepy na Podřipsku

Adresa:

Roudnice nad Labem, vinné sklepy Roudnice nad Labem a Podřipsko

Termín: 11.11.2023
Vstupné:

250 – 270 Kč

11listopad sobota 09:00

Žánr: ostatní akcesv. Martin svatomartinské slavnosti svatomartinské víno mladé víno folklor gastronomie vinné sklepy otevřené sklepy ochutnávka Roudnice nad Labem


Poslední velká vinařská akce letošního roku - Otevřené vinné sklepy na Podřipsku. Vínobusy návštěvníky převezou do krásného vinařství v Jeviněvsi a nově fungujícího vinařství Vytrhlík v Hrušovanech. Dále navštívíte roudnické vinařství přímo na zámku a na sále KD Říp budou svá vína nabízet Vinařství Schoř, Vinařství Podrábský, Vinařství Vondrák a Vinařství Piksa. Vinaři budou nalévat nejen známá vína předchozích ročníků, ale i letošní mladá vína roku 2023.

K zakoupené vstupence při vstupu každý obdrží degustační skleničku s logem akce. Jednotlivé vzorky vín se budou u každého vinaře platit pouze elektronicky, a to přes nabité čipy. Dobíjecí místa budou v IDC Podřipska, v KD Říp, v Jeviněvsi a v Hrušovanech. Abychom se po příjemně stráveném dni u vína rozcházeli ještě ve větší pohodě, v kulturním domě uspořádáme malou taneční after party s Madiou od 19 do 22 hodin.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Otevřené vinné sklepy...

Zoopark ZelčínMělník (16.6 km)

Ubytování u OkořeHolubice (23.8 km)

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (30 km)