Autokoncert: Leoš Mareš a promítání Le Mans '66

Autokoncert: Leoš Mareš a promítání Le Mans '66

Adresa:

Most, Tvrzova 5

Termín: 22.5.2020

22květen pátek 17:30

Žánr: festivalyfilm


Už jen pár posledních vstupenek zbývá v prodeji na páteční první Autokoncert na severu Čech. Na ohromném pódiu v prostorách mosteckého autodromu vystoupí Leoš Mareš se svou DJ live show. Pořadatelé navíc přichystali pro obyvatele Mostecka překvapení. Přesně o páteční půlnoci se hudební stage promění v autokino.

Promítat se bude legendární automobilový příběh Le Mans '66. Vstupenky na Autokoncerty i Autokino jsou stále v prodeji. Autokoncert v Mostě startuje ve 20:00 hodin, o půl šesté se otevírají brány autodromu a návštěvníci již mohou začít dle pokynů pořadatelů parkovat svá vozidla před hlavním pódiem. Ihned po skončení koncertu se přestaví areál na autokino a jeho diváci si budou moct z aut užít film hned na dvou led obrazovkách. Úvodní titulky filmu uvidí návštěvníci přesně o půlnoci.

Obě části pátečního večera budou probíhat za přísných bezpečnostních opatření. Vše je konzultováno s krajskou hygienickou stanicí. Při hudební show i v novodobém kině se nesmí vystupovat z aut, budou dodržovány rozestupy mezi vozy a speciální systém je připraven i pro prodej baleného občerstvení či toalet. Autokoncertem navíc podpoří pořadatelé zdravotníky a záchranáře Ústeckého kraje.

Posledních několik vstupenek na Autokoncert Leoše Mareše DJ Live show je v prodeji na webu www.autokoncerty.cz a v síti Ticketportal. Milovníci filmu Le Mans '66 koupí lístky na www.autokino-usti.cz. Vystoupení si budou moct návštěvníci vychutnat na velkém pódiu s šedesátimetrovým navazujícím molem. Podél stage budou navíc i velké led obrazovky, takže všichni návštěvníci uvidí opravdu každý detail show na podiu. Led obrazovky pak o půlnoci poslouží jako obří promítací plátna. Projekt Autokoncerty a Autokino v Mostě navazuje na úspěšně realizované projekce Autokina v Ústí nad Labem, které jen během 11 dní nabídlo 30 promítání českých a zahraničních filmů a které navštívily tři tisíce diváků ve více než 1300 autech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Most Akce v obci Most

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Autokoncert: Leoš...

Restaurace NauticoMost (2.6 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (14.8 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (25.7 km)