Mandrage - Ústí nad Labem

Mandrage - Ústí nad Labem

Adresa:

Ústí nad Labem, Masarykova 3125/18

Termín: 29.3.2019
Vstupné:

420 Kč

29březen pátek 20:00

Žánr: koncertyPop Disco Electronic music

Umělci: Mandrage


V rámci jarního turné odehrajeme nevšední koncerty ve dvanácti městech. Po několika letech jsme se rozhodli z velkých festivalových pódií a koncertních sálů navrátit zpátky do klubů. Původně jsme začínali před téměř dvaceti lety v malých klubech a na začátku nového roku se v nich po dlouhé době znovu objevíme. V rámci klubového turné zazní i staré písničky, které jsme řadu let nehráli. Můžete se těšit také na dosud nezveřejněné videozáznamy pořízené během koncertů v našich počátcích.

Po těch letech na velkých pódiích jsme se rozhodli trochu zavzpomínat na naše začátky, odkud jsme vlastně přišli a kde to všechno začalo. Taky si tím připomeneme, proč jsme stále tady a vytváříme hudbu – pro lásku k ní samotné i pro lidi, se kterými a pro které hrajeme.

Hraní v klubech je vlastě asi to úplně nejpříjemnější hraní, jaký známe. Alespoň pro nás, pro kapelu. Krom toho, že máme blízko k obecenstvu, což je příjemné, máme také bližší kontakt sami mezi sebou. Na pódiu jsme nacpaní na pár metrech čtverečních, mačkáme se v malých šatničkách, nevezeme s sebou žádný velký tým lidí. Je to zkrátka takový kapelový teambuilding...

Klubové turné odstartujeme 24. ledna v Pardubicích a následně nás čeká šestnáct koncertů ve dvanácti městech, které mají být nostalgickou připomínkou našich začátků. Máme tu zkušenost, že čím menší prostor, tím více energie. Jak je někde málo místa, velký horko a spousta natěsnaných lidí, často vznikne mnohem speciálnější atmosféra než v nacpaném sále velkého kulturního domu.

Na rozdíl od festivalových vystoupení a samostatných koncertů odehraných v uplynulých letech půjde tentokrát opravdu „jen“ o hudbu. Veškeré efekty i technické vychytávky, na které jste zvyklí, necháme odvážně doma a na klubových pódiích se objevíme tak, jako ve svých počátcích.

Po koncertech bude následovat afterparty, v rámci které budeme sami DJovat. Jako předkapela vystoupí Lety Mimo, kteří s námi před lety v klubech také vystupovali.

Kapela Mandrage, v jejíž středu stojí zpěvák Vít Starý, zahájila svoji hudební kariéru již roku 2004. Poprvé o sobě dala vědět širší veřejnosti hitem "Kapky proti slzám" roku 2007. Pak již nabrala jejich kariéra na obrátkách.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem
  • Legends of Rock Café

    Ústí nad Labem, Mírové náměstí 37
  • K-Club

    Ústí nad Labem, Velká hradební 19/66, 400 01 Ústí nad Labem-centr
  • Havana Club

    Ústí nad Labem, Velká hradební 26/78

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mandrage - Ústí nad...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (948 metrů)

Ubytování DomaTisá (13.6 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (17.9 km)