Shtuby [IL] • Kontradikshn [SLO] • Ponorka, Litvínov

Shtuby [IL] • Kontradikshn [SLO] • Ponorka, Litvínov

Adresa:

Litvínov, Podkrušnohorská 1720

Termín: 28.6.2018
Vstupné:

150

28červen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertypopelektropsytrance


Izraelský DJ a performer SHTUBY a slovinští Kontradikshn navštíví v rámci evropského turné i Litvínov. Noc bude plná elektronických beatů kombinovaných s živou hudbou a Shtubyho nekonečná energie společně s nekompromisní sonickou hradbou Kontradikshn slibují zážitek, který jen tak neuvidíte a neuslyšíte!

Hudba postavy v nepřehlédnutelném rudém outfitu je založena na elektronických beatech a smyčkách a využívá prvky funku, groove, drum'n'bassu nebo psytrance, ale také elektronické perkusní pady, klarinet nebo theremin. SHTUBY je ale hlavně naprosto nevyčerpatelnou studnou energie a jeho vystoupení gradují do až extatických výšin, jak ostatně vědí všichni, kdo měli to štěstí ho slyšet.

Osmdesátkové synťáky, moderní beaty, dubstepové breakdowny, elektrická kytara a zkreslené vokály dávají dohromady vysoce energickou směs, kterou kapela v čele se zpěvákem Petarem Stojanovićem úspěšně šíří po evropských pódiích. Tříčlenní Kontradikshn, jejichž tvorba je krystalickým příkladem fúze živé a elektronické hudby, vydali v roce 2014 debutové EP Anatomy a dva roky na to LP Reframing. Retrovlna obliby syntezátorové hudby je rychle vynesla do popředí slovinské scény a dvoumilionová země se jim zanedlouho stala malou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Litvínov Akce v obci Litvínov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Shtuby [IL] •...

Restaurace NauticoMost (10.9 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (22.4 km)

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (29.6 km)