Festival Kouřimská skála 2019

Festival Kouřimská skála 2019

Adresa:

Kouřim, areál Kuřimské skály

Termín: 24.8.2019
Vstupné:

350,- Kč

24srpen sobota 13:00

Žánr: festivalkoncertyrockpop

Umělci: Janek LedeckýVašo PatejdlPetr KolářCeleste BuckinghamThom ArtwayPetr Muk BandPetr Bende


Sobota 24. srpna bude patřit již osmému ročníku letního hudebního festivalu v přírodním areálu Kouřimská skála. S podtitulem "Vzpomínka na Petra Muka" je to setkání muzikantů s přátelským vztahem k tomuto výbornému zpěvákovi, který navždy odešel v roce 2010.

Letošní obsazení je opět mimořádné: 

JANEK LEDECKÝ s kapelou, PETR KOLÁŘ s kapelou, VAŠO PATEJDL /ELÁN/, CELESTE BUCKINGHAM s kapelou, THOM ARTWAY s kapelou, PETR BENDE, ČESKÉ SRDCE, BOHOUŠ JOSEF, NAĎA VÁLOVÁ, B.LUES, COVERTRIO+. Ve speciálním večerním bloku s Petrovými písněmi se představí PETR MUK BAND (Jana Feriová, Jana Vaněčková, Michaela Klímková, Zbyšek Kordač, Luděk Fiala, Vít Bareš a Tomáš Waschinger).

Připojí se opět i kouřimští umělci: bubenická show Tom Tom, gymnastka Tereza Strejčková - mistryně světa ve sportovním aerobiku a žáci ZUŠ. Pro děti budou připraveny zábavné atrakce a vystoupení ŠTÍSTKO A POUPĚNKA. Teenageři si budou moci užít Free running s mistrem v tomto oboru Lukášem Kuldou - Parkourové vystoupení s workshopem a BMX trial. Ti všichni naplní výbornou muzikou, tancem a zábavou čas od 13 hodin až do půlnoci. 

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...
Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.
Celeste Buckingham je slovenská zpěvačka americko-švýcarského původu, která se do širšího podvědomí českých a slovenských posluchačů dostala díky soutěži Československá SuperStar.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Kouřim

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Kouřimská...

Usedlost NouzovZásmuky (9.7 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (14 km)

StromhouseVlkančice (15.9 km)