Badysfest 2017

Badysfest 2017

Adresa:

Nučice u Prahy, Tyršova 112

Termín: 17.6.2017
Vstupné:

240 Kč

17červen sobota 13:00

Žánr: festivalhudbarock


Badysfest je regionální rockový Open air festival, který se pravidelně koná každý rok začátkem června v Nučicích nedaleko Prahy v areálu SK Nučice.

Na letošním, v pořadí již 5. ročníku budou k vidění a hlavně slyšení, kromě pořádajících Badys, tyto skupiny: Hudba Praha Band, Špejbls Helprs, Pumpa, Merlin s Danem Horynou, Brutus, Black Hil a Val-Muquabala.

Na předchozích ročnících Badysfestu již hrály takové špičky naší české hudební scény jako třeba: Krucipüsk, Visací zámek, Pumpa, Plexis, Dymytry, Špejbls Helprs, Abraxas, Blue Effect, Trautenberk, E!E, Pipes and Pints, Hentai Corporation, De Bill Heads, nebo Krausberry.

Festival pořádá Badys z.s., což je parta nadšenců z kapely Badys, kteří chtějí dokázat, že bigbít v Čechách ještě nejenom žije, ale také pomáhá potřebným. A proto také letos, stejně jako v minulosti, poputuje výtěžek z této akce na dobročinné účely.

Předloni jsme přispěli nadaci Člověk v tísni a loni klinice dětské onkologie FN v Motole. Smyslem našeho počínání opravdu není finanční zisk, ale vytvoření hudební tradice ke spokojenosti návštěvníků všech věkových kategorií.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Nučice u Prahy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Badysfest 2017

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (6.1 km)

Relax Pohoda HouseLoděnice (8 km)

Restaurant a penzion Pod Draci skalouKarlštejn (8.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad Karlštejn Státní hrad Karlštejn Karlštejn (8.9 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (14.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (14.8 km)