Mělnické vinobraní 2017

Mělnické vinobraní 2017

Adresa:

Mělník, Náměstí Míru 1

Termín: 15.9.2017 17.9.2017
Vstupné:

150 – 200

15zář - 17zář celý den

Žánr: festivalyvinobranívínoslavnosti

Umělci: Jan Spálený


V průběhu tří víkendových dnů od 15 do 17. září vystoupí na dvou hudebních scénách v historickém centru města Mělník řada známých kapel. Dobová scéna přenese návštěvníky Mělnického vinobraní do minulosti.

Pro rodiny s dětmi je připravena dětská scéna s bohatým  programem a výtvarnými dílnami, ale také zábavní zóna s pouťovými atrakcemi nebo řemeslný jarmark. Součástí programu je také historický průvod vinařských vozů, laserová show a symfonický orchestr se závěrečným ohňostrojem.

Vedle ochutnávek toho nejlepšího vína a čerstvého burčáku můžete také obdivovat památky města Mělníka. Sestupte do mělnického podzemí, z gotické věže chrámu sv. Petra a Pavla si vychutnejte krásný výhled na soutok Labe a Vltavy, navštivte mělnickou kostnici nebo Zámek Mělník.

Originally a folk-blues trio years and has reached the end of the last millennium has matured into a crossoverového quintet. ASPM (Association of Professional Amateur musicians) moves brilliantly on the edge genres of blues, jazz, gumbo, folk and...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mělník Akce v obci Mělník

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mělnické vinobraní...

Zoopark ZelčínMělník (4 km)

Ubytování u OkořeHolubice (21.6 km)

Výstaviště HolešovicePraha (27.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (28.7 km)