54. Kmochův Kolín

54. Kmochův Kolín

Adresa:

Kolín

Termín: 9.6.2017 11.6.2017
Vstupné:

200,-

9čer - 11čer celý den

Žánr: festival


Už po čtyřiapadesáté ožije středočeské město Kolín o druhém červnovém víkendu mezinárodním festivalem dechové hudby pořádaným na počest slavného kapelníka Františka Kmocha.

Nejvýznamnější kulturní událost v regionu zaručuje návštěvníkům tři dny naplněné špičkovou hudbou, a to ne jen dechovou, rozmanitým doprovodným programem pro celou rodinu, výborným jídlem a pitím, zkrátka skvělou zábavou v příjemné festivalové atmosféře. Festival probíhá na několika scénách zároveň a nabízí tak paletu hudebních produkcí různých žánrů.

Vedle hlavní scény na Karlově náměstí se milovníci krásné hudby každoročně scházejí v chrámu sv. Bartoloměje, aby zde rozjímali při večerním dostaveníčku zvaném nocturno nebo v synagoze, která každému vystoupení propůjčí nezaměnitelnou komorní atmosféru tohoto jedinečného prostředí.

Ke Kmochovu Kolínu dále neodmyslitelně patří přehlídky mažoretkových skupin, průvod městem všech zúčastněných orchestrů a velkolepý monstrkoncert, který je každoročně dech beroucím vrcholem celého festivalu.

Navštivte krásné historické město na řece Labi ve dnech 9. -11. června 2017 a nechte se pohltit neodolatelným rejem Kmochova Kolína!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Kolín Akce v obci Kolín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 54. Kmochův Kolín

U PichlerůPňov-Předhradí (7.6 km)

Vigvam penzionVeletov (9 km)

Školní hotel JuniorPoděbrady (14.1 km)