Isara, Iva Marešová, Aliaksandr Yasinski a Michael Vašíček Na scestí

Isara, Iva Marešová, Aliaksandr Yasinski a Michael Vašíček Na scestí

Termín: 3.12.2016
Vstupné:

160

3prosinec sobota 19:30

Žánr: koncertymuzikál


Na poslední Scestí v roce si vždycky chystáme něco speciálního, nějaký dáreček … pro vás i pro nás. Letos vás čekají hned dva dárky.

Prvním dárkem je speciální host, kterého si nesmírně vážíme a který pravidelným návštěvníkům Scestí nebude neznámý. Na Ivu Marešovou pějeme ódy tak často, že jí musí trvale zvonit v uších. Už jednou jsme ji na Scestí měli – v duu s virtuozním akordeonistou Aliaksandrem Yasinskim (a věřte, že slovo virtuoz není použito s nadsázkou).

Bez debat nezapomenutelný koncert! Od té doby se ledacos změnilo. Iva ve své kariéře přeřadila na vyšší rychlostní stupeň. Její profesní životopis už takhle obsahoval úctyhodný seznam muzikálů (Královna Antoinetta, Freddie: The King of Queen, Lucrezia Borgia, Němcová, Dáma s Kaméliemi, Obraz Doriana Greye nebo Excalibur) a spoluprací s předními jmény české hudební scény (Michal Pavlíček, Oskar Petr, Radim Hladík, Čechomor, Václav Noid Bárta nebo Vojta Dyk).

Další položkou v seznamu spolupráce je legendární skupina Precedens, kam nastoupila jako stálý člen sestavy. A protože je Iva k nezastavení, pokračuje i v sólové kariéře. Jejím výsledkem je zbrusu nové CD „Kéž bouře by přišla“, které dokončila v říjnu spolu se zmíněným Aliaksandrem Yasinskim a kytaristou Michaelem Vašíčkem (AG Flek, Vlasta Redl, Bokomara …). U příležitosti křtu tohoto CD aktuálně pořádá koncertní šňůru a na jejím seznamu figuruje i naše Scestí.

A ten druhý dárek? O našem vlastním novém CD mluvíme už druhým rokem. Vždycky do toho přišly nějaké komplikace. My se ale nevzdali a tak plánujeme strávit prosinec a leden ve studiu. Co to má společného s tímhle koncertem? Třeba to, že kompletní materiál na naše CD už bude připraven a nacvičen a tak vám můžeme nabídnout koncertní verzi našeho CD, včetně všech novinek, které jste zaručeně ještě neslyšeli.

Budeme rádi, když si uděláte čas a přijdete si tuhle sváteční chvíli užit s námi.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Mladá Boleslav Akce v obci Mladá Boleslav

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Isara, Iva Marešová,...

Zámek LoučeňJizbice (16.2 km)

Zámecký hotel MaxmiliánJizbice (16.2 km)

Středověký hotel DěteniceDětenice (19.1 km)