Projížďka kočárem Karlštejn-Mořina-Velká Amerika a zpět

Projížďka kočárem Karlštejn-Mořina-Velká Amerika a zpět

Adresa:

Karlštejn, Karlštejn 194

Termín: 20.4.2024
Vstupné:

500 Kč dospělý, 250 Kč děti do 40 kg

20duben sobota 11:00

Žánr: ostatní akceprojížďka kočárem rodina děti koně Karlštejn


Sejdeme se na nádraží Karlštejn, odtud vyjedeme směrem k hradu, na pěší zóně zastavíme, abyste si mohli udělat fotky hradu. Poté odbočíme a pojedeme kolem Mořinského potoka v údolí mezi kopcem Javorka a hradem Karlštejn s dalšími výhledy. Postupně vystoupáme nahoru k Mořině, kde je mimo jiné i významný židovský hřbitov.

Odbočíme na lom Velká Amerika, kde bude naše další zastávka na focení. Poté přejdeme na lesní cestu, kde zažijete romantickou jízdu klusem  ( ideální pro miminka a samozřejmě nejen pro ně). Okolo dubu U Sedmi bratří se vrátíme zpět k Mořinskému potoku. Obě cesty je možné zastavit na občerstvení u restaurace Pod Dračí skalou. Poveze vás zkušený vozka Robert Pastorek, který běžně vozí turisty na hrad Karlštejn, a kobyly Dáda a Arnika. Dozvíte se i zajímavosti z Karlštejna a okolí. 

Cena 500 Kč na osobu, děti do 40 Kg 250 kg, děti do 1 roku zdarma.  Projížďka je možná pro všechny věkové kategorie. Doba projížďky 120-150 minut. Kočár je krytý, k dispozici jsou deky na přikrytí.

Rezervace na mailu info@fabiantours.cz (preferovaný způsob) nebo telefonu 777 897 951- Eva Nová, maximálně 24 hodin předem či do vyprodání kapacity, poté již jen za příplatek 200 Kč na osobu. Storno z důvodu nemoci či jiného vážného důvodu maximálně 48 hodin předem ( peníze se nevrací, možno využít na jiný termín). Projížďka proběhne, když bude 24 hodin předem alespoň 6 osob mít uhrazenou jízdu, minimální sazba za kočár 3000 Kč (při obsazení 6 osob je tedy pouze plná cena). Za velmi nepříznivého počasí se můžeme domluvit na přesunu termínu (přesun z důvodů počasí je možný maximálně 24 hodin předem- možný pouze z důvodu vichřice, bouřky či silného lijáku, kočár je chráněný seshora případně i po stranách, pokud to odsouhlasí alespoň polovina skupiny)

Platí tato pravidla: Všeobecné obchodní podmínky :: Fabián Tours (fabiantours.cz)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce